Animal M-Stak & Animal Pak

17.02.08
13:59

Миналата седмица започнах да вземам Анимал М-Стак, Анимал Пак, Л-Глутамин и Креатин. От Магазина ми казаха да не ми се трупат много хапчета М-Стака да го вземам 45 мин преди тренировка, а Пак-а след тренировка. Креатина и Л-Глутамина преди и след тренировка. НЯКОЙ АКО МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ ТОВА ДАЛИ Е ПРАВИЛНО ! Все пак искам и друго мнение.

Още нещо като започнах да ги вземам тези М-Стак и Пак-а започнах мн да се изривам по лицето ? Някакви коментари ?

Д-

17.02.08
14:32

Коментара е, че на някой хора не им понасят определени добавки. Затова се почва с една, после с друга, за да видиш дали няма да имаш проблем с някоя от добавките. Да, като гледам малко повече хапове ти идват.

Animal Pak:
1 пак на ден за поддържане
2 пака на ден ако се подготвяш за състезание. И то се взимат през периода на диетата преди състезанието.

Animal M-Stak:
Взимай по един пак всеки ден в продължение на 21 последователни дни. През тренировъчни дни взимай 1 пак 45 минути преди тренировка. Когато не тренираш вземи 1 пак сутрин или в ранния следобед.

На твое място зарязвам креатина и глутамина и си купувам един Animal Pump и Torrent. Ама, както избиваш от суплементи не е добра идея за теб. Виж от кое избиваш и тогава мисли кво да правиш.
Аз съм правил комбо с M-Stack, Pump, Torrent, fish oil + flaxseed oil - беше супер. Animal линията са едни от най-добрите суплементи за мен.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 17.02.08 14:33.

LA

17.02.08
15:05

Придържам се към мнението на Трибоеца за комбинацията от продукти на Анимал, зарежи наистина креатина и глутамина и се насочи към Pump и Torrent. И друго нещо,което е много важно, ако си решил да спестяваш от добавки и да търсиш краткосрочен ефект ,например за един месец,по-добре не се захващай. но и моето мнение е,че Анимал линията са едни от най-качествените и доказали се продукти във времето и спорта по една проста причина - набавят ти всичко необходимо и работят. Друг е въпросът,че в България почнаха да ги използват много малки и неопитни момчета в залата и после пискат ,че не им действат. Не може да си на 16-17 с 2-3 месеца стаж и да минеш на тези продукти!

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 17.02.08 15:07.

17.02.08
16:48

И двете мнения ми бяха много полезни Много Ви благодаря

17.02.08
19:57

Искам да Ви кажа че в момента няма да мога да се сдобия с Анимал Пъмп но и с тези двете велики открития (ще почерпя тоз който ги е измислил) :)  се чувствам много добре и за една седмица прием, резултат има. Само понякога като пуша ме преболява от лявата страна на стомаха. Не че пуша много но припалвам от време на време. След като свърша цикъла може да кача някой снимки.

Мнението беше редактирано от S_L_A_V_I_-TRI на 17.02.08 19:58.

18.02.08
19:00

Имем един последен въпрос засега.  Значи от няколко тренировки като започнах преди тренитовка да вземам М-Стак не се чувствам така напомпан след трен. Преди да си купя М-Стака .... вземах преди трен. Анимал Пак и се чувствах отлично имах повече сила и ... така .... Въпроса ми е Може ли да ги вземам и двете преди трен ? Ако започна да ги вземам така има ли някаква вероятност да предозирам нещо...,има ли някаква опасност. Ако има нещо такова дали ще има по-добър резултат ако ги завъртя ? Пак преди и М-Стак след трен. ? Искам компетентното мнение на хора които разбират от тези суплементи, защото аз много не им разбирам все пак гледам тук там но друго си е да си задам въпроса конкетно това което ме интересува. Благодаря предварително !!!

NE

10.03.08
15:06

Еми от предозировка няма опаснасост.Просто стават прекалено много хапове да ги изпиеш наведнъж.Успех и бих желал да ми кажеш какви са били резуптатите ти :)

NE

10.03.08
15:08

Аааа и не ги върти !М-Стака трябва да се пие преди тренировка.Чети малко и на опаковките де ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1