18.02.08
11:44
Здравейте,
Такаа...няма да ви занимавам да ми правите програма за ядене или за тренировка, ще си чета из форума. (качване на маса.)
Абсолютно начинаещ съм и смятам да тръгна 3 пъти в седмицата на фитнес и два дена на кикбокс.
Събота и/или неделя обикновено съм на планина и карам, така че няма да имам много време за почивка.
Като свърши сезона ще ходя и в събота на бокс, тогава е тренировката. Неделя ще ми е пълна почивка..:)
Та, идеята ми е, какво да правя за да не се преуморявам. Освен достатъчно сън и витамини, някакви препоръки от хора, които се натоварват толкова често?
Пил съм креатин преди време (пробвал) и определено дори за единият път пробване ми даде сила и се почувствах по-издръжлив, но може и да съм си внушавал, та смятам да си купя ..
Друго за момента не мога да се сетя ...
Поздрави.
18.02.08
11:51
казано от chris_ на 18.02.08, 11:44:
Здравейте,
Такаа...няма да ви занимавам да ми правите програма за ядене или за тренировка, ще си чета из форума. (качване на маса.)
Абсолютно начинаещ съм и смятам да тръгна 3 пъти в седмицата на фитнес и два дена на кикбокс.
Събота и/или неделя обикновено съм на планина и карам, така че няма да имам много време за почивка.
Като свърши сезона ще ходя и в събота на бокс, тогава е тренировката. Неделя ще ми е пълна почивка..:)Та, идеята ми е, какво да правя за да не се преуморявам. Освен достатъчно сън и витамини, някакви препоръки от хора, които се натоварват толкова често?
Пил съм креатин преди време (пробвал) и определено дори за единият път пробване ми даде сила и се почувствах по-издръжлив, но може и да съм си внушавал, та смятам да си купя ..
Друго за момента не мога да се сетя ...
Поздрави.
Накратко: Избери си спорта, който те възлува... и спортувай него. ако искаш Кикбокс... вкарвай по малко фитнес... като загрявка.... и може би редувай по-леко в ненатоварени дни...!
ако искаш фитнес ... спри се на него...
Малко ще ти е трудно с две дини под една мишница... но сам преценяваш!
19.02.08
20:37
За кикбокса ще ти трябва маса, но не и повече от необходимата за да си в точната категория. Ще ти трябва сила, а отговора отново е във фитнеса :). Предполагам, че треньора ще ти каже какво трябва да правиш. Най-добре се консултирай с него :)