Кои упражнения да избягвам?

17.02.08
10:02

Здравейте, нов съм и искам да попитам много ме боли едното коляно, та въпроса ми е кои упражнения за крака най-вече да избягвам.Знам, че всички ги натоварват ама не ми се иска да спирам да ги тренирам.

17.02.08
19:28

Спри, почини си примерно 1 месец и след това ще видиш, че не само нищо няма да загубиш, но и ще прогресираш по-бързо.

18.02.08
08:04

Зависи от какво те боли. Мен ме болят и двете колена заради гадна травма и някои упражнения просто не мога да ги правя-например хак клякане, сгъване за задно бедро от седеж (от лег мога), понякога и при клековете ме болят и се налага да ги прекъсна. А също и тежките бедрени разгъвания са ми доста болезнени, така че там правя с леко, само за загрявка.

IR

18.02.08
09:42

Прави единствено упражнения от които не те боли и намали тежестите.Но е добре да се установи и какъв е проблема.

18.02.08
11:33

казано от CROW на 17.02.08, 10:02:

Здравейте, нов съм и искам да попитам много ме боли едното коляно, та въпроса ми е кои упражнения за крака най-вече да избягвам.Знам, че всички ги натоварват ама не ми се иска да спирам да ги тренирам.

1. Нищо не прави за крака, без лекарски преглед.... !
2. Старай се да избягваш прекомерните тежести!
3. Няма нищо по-здравословно от умереното трениране!

Успех!

18.02.08
14:18

Благодаря ви много за съветите и аз реших да им дам повече почивка, но ще се наложи май да се ходи и при лекар.Болката е постоянна.Жалко тъкмо бях взел да си харесвам формата на краката, но няма как трябва почивка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1