аргинин,къде???

18.02.08
15:27

от доста време насам искам да си купя л-аргинин ... четох из нета че се продавал на ампули проблема е че влизах в няколко магазина за хранителни добавки но нямат казаха ми че в аптека мога да го намеря досега съм посетил 3-4 големи аптеки и като ги питам направо ме гледат очудено и казват че не продават такова нещо ... дайте съвет от къде да си го купя защото да пия сарженор май няма голяма полза за минималните количества аргинин в него.

Не търсиш каквото трябва. Вземи си Аргинин алфакетоглутарат - ААКГ. now-bg.com - там има точно чист ААКГ на прах, даже май и на капсули го имаше, но по-добре на прах.

18.02.08
15:54

В аптеките под името Сарженор.
В фитнес шоповете го има на прах и на капсули.Обаче както ти каза Ради - търси AAKG.

18.02.08
15:59

сайта и преди съм го виждал но 1мг на 2 хапчета не  е ли малко като количество на аргинина??иначе за това което каза не видях да не би да го няма на сайта им ??

edit: опа намерих го преди секунди ААКГ притеснява ме малко цената малко е скъпичко за моя джоб...има ли някакъв компромисен вариант?

Ради: не пускай поредни мнения, а ползвай бутона промени.

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 18.02.08 16:42.

Това е най - доброто което можеш да намериш в случая.

ИВ

18.02.08
17:04

Л-аргинин в свободна форма 454 грама разфасовка -  nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=35

Аргинин алфа-кето-клутарат е формата, която бухат в азотните бустери ;). - nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=43

IR

18.02.08
18:05

http://www.sportrex-bg.com/view_product.php?id=3

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1