18.02.08
16:37
Здравейте,та направо към въпроса... Гледах си днеска хладилника и видях,че има пастет.Погледнах стойностите и пише следното : Съдържание на 100гр. продукт : 17% Белтъчини, => 17 гр. белтък на 100 грама пастет? Как Ви се струва,може ли пастета да се включи в период за покачване на ММ?
Брр на мен тва пастета ми е по-гнусно и от каймата в магазина.Хич,ама ХИЧ не знаеш какво има вътре(пр.части от пресето за които дори самото прасе не е подозирало,че съществуват).Може и да става за покачване на маса,но аз бих го избягвал СТАБИЛНО!
казано от Mothefucker на 18.02.08, 16:37:
Здравейте,та направо към въпроса... Гледах си днеска хладилника и видях,че има пастет.Погледнах стойностите и пише следното : Съдържание на 100гр. продукт : 17% Белтъчини, => 17 гр. белтък на 100 грама пастет? Как Ви се струва,може ли пастета да се включи в период за покачване на ММ?
В началото хапвах птичи и гъши пастет върху пълнозърнест хляб и яйце отгоре, въобще не е лошо.
честно да ти кажа сега ме подсещаш до отида до магазина и да си взема : )))
19.02.08
15:45
#3
казано от Mothefucker на 18.02.08, 16:37:
Здравейте,та направо към въпроса... Гледах си днеска хладилника и видях,че има пастет.Погледнах стойностите и пише следното : Съдържание на 100гр. продукт : 17% Белтъчини, => 17 гр. белтък на 100 грама пастет? Как Ви се струва,може ли пастета да се включи в период за покачване на ММ?
Аз откакто намерих свинска четена в пастета не го ям т`ва нещо :lol:
Аз откакто намерих свинска четена в пастета не го ям т`ва нещо :lol:
xaxaxa, това е за бисерите, добро е :-):))))
20.02.08
12:41
#5
от достоверен източник знам че самия пастет не е точно пастет.В него има най-много(в наи добрия случаи) 60-70% месо(или вътрешности на съответното животно)и останалите 30-40% са кокали смляни мн финно :(
това като ми го казаха се отказах от пастета и вече 1 година несъм вкусвал такова нещо.По добре си яж пържолите. :)
20.02.08
15:32
#7
казано от ___ZOB___MACHINE___ на 20.02.08, 12:41:
от достоверен източник знам че самия пастет не е точно пастет.В него има най-много(в наи добрия случаи) 60-70% месо(или вътрешности на съответното животно)и останалите 30-40% са кокали смляни мн финно :(
това като ми го казаха се отказах от пастета и вече 1 година несъм вкусвал такова нещо.По добре си яж пържолите. :)
Това и аз го потвърждавам - огромна част от него е смелени на фин прах стави, хрущяли и кости (и аз няма да си спомена информатора :П). Другото е мазнини с оцветители и някакъв процент месо. Вкусно е, спор няма, но пастетът и кренвиршите са пълен боклук от гледна точка на съдържание.
20.02.08
15:41
#8
кренвиршите са като пастета и на всичкото отгоре освен стави ,хрущяли и тн слагат и тоалента хартия :| просто ако не е чисто месо или шунка(която почна да става малко съмнителна)др не ям :Д
Мнението беше редактирано от ___ZOB___MACHINE___ на 20.02.08 15:42.
20.02.08
17:04
#9
Тоалетна хартия?!?!??! Абе какви са тия простотии :) Ми,аз мисла да похапвам след тренировка, 1,30 лв са към 200 гр => ~ 35 белтък, пак е на аванта :) Само може ли да ме посъветвате удачно ли е след тренировка?Или има по-добър вариянт?
20.02.08
17:15
#10
казано от Mothefucker на 20.02.08, 17:04:
Тоалетна хартия?!?!??! Абе какви са тия простотии ...
Никои нете кара да вярваш ;) Каза ми го човек които е работил в тази свера и е споделил с мен.Едва ли ще ми казва такива “глупости” просто зада се направи на умен и тн. но няма да коментирам.Аз съм казал това което сметнах за правилно с цел да бъда полезен ако някои смята обратното значи мненията ни се разминават!
20.02.08
17:36
#11
Еми не знам,просто няма никаква логика,ама абсолютна никаква... даже смешно звучи,а и защо точно тоалетна хартия??!?!
20.02.08
17:55
#12
На този въпрос по добре да питаш някои производител(които ще ти каже,че едва ли не е чисто месо но никога няма да ти каже какво наистина има в един кренвирш)и аз съм умувал известно време над този въпрос защо точно тоалетна хартия и стигнах до извода,че най-веоятно им излиза по евтино но това си е моята логика.След като слагат всичко друго в тези кренвирши с изключение на месо защо да не сложат още малко боклук и да спестят повече от минималното месо което съдържат.Не знам това е лично мнение :)
20.02.08
20:47
#13
Преди го правеха, сега не знам. Смесва се с вода и се вкарва в едни шнекови бъркалки и става на плътна каша. Придава тежест и обем. Ако се замисли човек пак е по-добре от хрущяли и стави.
21.02.08
14:22
#14
Най-добре е да неси взимате нито пастет нито кренвирши.Може да излиза евтино но според мен неси заслужава.
казано от Mothefucker на 20.02.08, 17:04:
... 1,30 лв са към 200 гр => ~ 35 белтък, пак е на аванта :)...
направи си сметка колко е белтък