Снимково състезание!

Темата е заключена.

25.12.04
14:53

Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=31818#31818
——-

Предложение: здравейте всички вие!

Искате ли да си организираме конкурс за най-якия от форума. Без награди, просто така!
Снимките да бъдат евентуално със задължителните пози, да са състезателите по слип, за да се виждат и краката добре и нещо такова. Да се пусне и краен срок за подаване на материалите, с данни - ръст, кила, размери и т.н.
Мисля че ще е забавно!

Помислете и затова отварям това предложение, може пък всеки един от нас така да се срещне и със спонсор, който да го изпрати на състезателната сцена!  :D

С по-здрави! Помислете  :roll:

25.12.04
16:57

Абсолютно съм съгласен и подкрепям идеята!
по-здрави

DM

25.12.04
22:52

Интересно
и аз съм съгласен(това ще надуха може би доста хора да тренират крака, щото сам сигурен че масово не се тренират)
но кой ще определя победителя,тук доста хора имат различна представа за тела

25.12.04
23:05

DJ Madman, за съдия лесно - щом е за хора като нас с добри цели и идеали, всеки би го направил  - Защо не и Христомир? замисли се , и ако участниците от форума се зарибят, може да се получи! Няма невъзможни неща!
Спорт, а не дрога!!!!

С по-здрави! Трупайте мускул и после чистете, че датата ще се уточнява  :P

25.12.04
23:16

Като период може примерно да се обяви да речем 24 май - слънчев празник за България. Тогава да се обяви победителя, да се оповести тази наша обща кауза пред медии, списания (особено “Мускули и фитнес”, “Олимп”), те биха били одобрили това.
С други думи, всички участници ще имат време и чистене. Е, говорим за натурални състезатели, и лично се надявам и дори И.Николов да одобри идеята. Абе ако се навиеме и изчистим концепцията, защо не! То така се раждат големите идеи. И ако има хора, които се кефят на това нека си пишем aeshna_bg@yahoo.com

26.12.04
00:41

Напълно подкреям подобна инициaтива!
Добре ще е да се включат повече хора, но това само времето ще покаже...

26.12.04
03:47

Пиши ме вътре, ама дай още една - две седмици за чистене (защо не и месец), че май няма да стигне врмето за чистене, ама пусни и анкета кога да бъде състезанието!!! Иначе със сигурност ще участвам 8)

26.12.04
16:52

по-уместно е да е по-близо до, м... плажния сезон =)
10-15 Юли?

26.12.04
18:29

Съгласен съм с Лео - точно тогава ще сме най-чисти! Можете да поканите наши съдии - може да се навият да видят как се справяме ние аматьорите :)

26.12.04
20:19

аз лично се познавам с Биджи, тои е от секретариатът на българска федерация по културизъм и фитнес и водещ рубриката ретро Джим Уникат в Олимп! Чрез него ще се опитам да навиям Христомир христов също да участва в съдийският колектив! Мисля че ще се получи, само време ще трябва. Вие трупайте мускули, а аз вече съм позадвижил нещата и ще се видим в София!

С по-здрави !

26.12.04
22:28

А най-голямата ми идея е оменно тази - да се види (хора като Христомир и други личности) какви млади таланти имаме. Ако човек се постаре, вкара малко диета, тренира здраво и културистично, най-малкото ще има и такава визия. А талантите си личат отдалече. Така, по плавен път ще се разбере, дали си струва някои ден, всеки един от нас да се пуска на състезание, или пък кой от нас ще си намери спонсор, защо не и за републиканското за 2005, само пример давам!
Така че пак ви казвам, да си тренираме, да пазом диети, да се срещаме и обсъждаме за мен вече страхотната идея и да я реализираме, няма невъзможни неща! НЕКА ГОНИМ МЕЧТИТЕ СИ!

С много пожелания за ползотворна работа в залата и кухнята!

27.12.04
01:38

За съм аз тъкмо ще изчистя до тогава (хмм дали ще се справя)

28.12.04
00:55

Който е и живо заинтересуван от наградата за победителя, нека да следи тази част от форума!  :P
трнирайте сериозно, защото награди ще има за всичко от сърце!

JO

29.12.04
12:36

интересно
може и аз да се включа
За чистенето аз нямам проблеми нита лято нито зима
Ама най-добре ще е да е към юни месец.

29.12.04
16:09

Аз мисля да е скоро Март Април

DM

29.12.04
21:22

Вие добре го замисляте ама няма ли да е по добре за всички малко тен да направят преди това
че бял грозничко някак, няма да е лошо и лятото да се направи(мен ми е все едно де аз ходя на солариум зимата)

30.12.04
01:10

DJ MADMAN Става професионално така  :)

Купете си масълце и се намажете бре :)

30.12.04
15:48

[quote author=“D3BEP”]Купете си масълце и се намажете бре :)

После във фурната малко и кварцови лампи и ще сте леко тъмни с хубав тен и хрупкави  :)  :)  :)  :)

31.12.04
17:27

а мойе и да си поделим например шишенце с професионална боя, нали сме будещи културисти???
Едно такова струва към 28 лв, и за трима мисля че ще стигне!

01.01.05
16:03

Ако случайно сте забелязали съм писал че съм фотограф, така че снимките можеме да ги избачкаме! Ако искате с някой да си поделиме снимките и боята, че тя за един е в повече?

01.01.05
18:13

Ми аз съм ЗА! И аз снимам YODA, ама като трябва някои мен да снима - няма към кого да се обърна :)
Така че за снимки и бои ме бройкай, пък и нали ще пийнем протеинче някъде, ще се дооговорим, навит съм!
8)

02.01.05
11:55

аааа на всеки му се пие протеинче......няма ли и за мен ?

02.01.05
13:04

ами ела при нас :)))
все е добре дошъл, ама аз пия суроватка само :)
И за много протеини на всички!!!!!

02.01.05
18:38

Ти това кажи ще дойда да ти изям зимнината  :)  :)  :)

JE

16.01.05
16:33

ХОРА,СЪГЛАСЕН СЪМ С ВАС,ПИшЕТЕ МЕ И МЕН,АМА ВЕРНО ДАЙТЕ ДА Е НЕКЪДЕ ПО КЪМ ЛЯТОТО,ЗА ДА ИМАМЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОСЪВЪРШЕНСТВАМЕ,И ТРЯБВА ДА УТОЧНИМ КАК шЕ СТАНЕ СЪС СНИМКИТЕ,КАТЕГОРИЙ ЩЕ ИМА ЛИ,ЩОТ ТАКА СЕ СТАВА БИЛДЕР,ОТ НАЙ НИСКОТО,АЗ СЪМ ЗА,САМО МЕ ДРЪЖТЕ В ТЕЧЕНИЕ,ОК???
пост 2:
пак съм аз,мисля че трябва да бъде на възрастови групи,така май ще е най честно,какво ще кажете
Моля не пускайте две мнения едно след друго! Използвайте бутона промени от дясно на мнението!

17.01.05
15:57

Само не знам как ще се разбере кой в коя категория е? В смисъл може да си 85 кг, а да се пишеш под 80!

18.01.05
00:28

Кантарче Йода Кантарче

18.01.05
10:56

Джорджо, Йода май имаше предвид, как ще разберат организаторите, дали някой не лъже. :)

18.01.05
14:04

аз ще ги надуша тия дето мамят!  :wink:

18.01.05
15:36

:P :P :D Ами тогава 1-ва задължителна снимка стъпил върху кантар и да се вижда показанието му въпреки че пак ще има шашми  :lol:  :lol:  :D

JE

27.01.05
08:28

пичове,кво стана на срещата,нали щехте да пишете :?  :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1