10.02.08
15:42
Значи порачах си добавки от щатите и имам малък проблем. Като ги отворих видях че нямат отгоре стикерчета на които обикновено пише Sealed for your protection. Моля ви за вашето мнение дали има вероятност да сам си дал парите на вятара. Порачах си креатин на ON и глутамин на някаква друга американска фирма.
Благодаря ви предварително.
10.02.08
16:09
Чрез кой сайт ги поръча?
На всички продукти, които съм си поръчвал от щатите (в това число и продукти на ОН), лепенките си бяха здраво залепени на мястото. Някои дори ми се наложи да ги отварям с нож.
10.02.08
16:23
От Ebay си ги порачах. Уж гледах продавача да е powerseller. :long:
По принцип във ЕБАЙ незнам дали продават чистонова стока,може да има но рядко ще намериш,може да са били използвани затова да ги няма стикерите.....наиграл си се, как ще си купиш добавки от този саит саит....много ми е интерестно с какво си платил ....
Според мене на някой митница са ги отворили и са ти сипали някъф ефтин креатин а хубавия са си го свили и сега нищо неможеш да направиш кофти.За това си вземай от магазин тука в българия пак има USA добавки и ги отваряш на място като го купиш да видиш дали има стикер под капачката ако няма го върни да ти е обица на ухото че масово пресипват хубавия за тях а пробутват боклуци
Мнението беше редактирано от Svirepiq на 18.02.08 20:09.
То попринцип ЕБАЙ не е саит за копуване на такива неща,и аз си поръчвам по интернет хапчета,аминокиселини и всичко си е тип топ ....Защото го правя от специализирани саитове за такива работи,като престигне ако не е това което очаквам мога да го варна и хората ми вращат парите,просто са го наиграли него или по точно са е наиграл сам ......
казано от Svirepiq на 18.02.08, 20:09:
Според мене на някой митница са ги отворили и са ти сипали някъф ефтин креатин а хубавия са си го свили и сега нищо неможеш да направиш кофти.
приятел, работата ми е свързана с митници, почти съм сигурен, че ти е отваряна пратката. Незнам дали са ти сипали нещо друго, но лепенките са ги махали. Сега наистина по-добре го изхвърли, защото не си сигурен какво има вътре.
За пореден път си доказвам, че евтиното излиза скъпо, за съжаление : (
То му е излязло по скапо от колкото да си го купи от БГ бе що да е ефтино ..... ?,знаеш ли колко е шипинга от САЩ до БГ,зависи мн и от саита ама от ЕБАЙ си го плащаш ти ....
21.02.08
07:13
Владимир8507, може ли да ми кажеш горе-долу как протича поръчката. Поправи ме ако греша някъде - вадя кредитна/дебитна карта MasterCard/Visa в долари(може ли да си е в лева, а те като си ги дърпат парите, да си ги обменят по някакъв курс, който ми дадат), поръчвам(за bodybuilding.com става дума, но ако има някоя по-добра/евтина алтернатива съм отворен за преложения :) ) и до колко време идва. Другото което е - до дома ли ги доставят или до някоя поща, от която да ида да си ги прибера? 10х :)
От този саит за които питаш несам порачвал,аз си ги харесвам в някои саит имам познат вав Холандия,тои ми ги копува и ми ги праща,секи саит трябва да си има няква валута с която работи...то трябва да пише някаде....трябва в пощата да отидеш да си ги вземеш АКО ПРЕСТИГНАТ ЕСТЕСТВЕНО...ЗА колко време ще доиде зависи от коя дарйава е пратката ..... тука в европа кам 4,5,6,7 дена незнам точно........