18.02.08
19:48
Мисля да започна да вземам добавки...Според вас добре ли са и може ли да има лоши странични ефекти от тях?Добавките са Протеин,Креатин и Аминокиселини...?
18.02.08
21:17
Ами...От хранителните добавки неможе да има страни4ни ефекти.Това е храна примерно.. протеинът е ..( белтъци... пиле6ко месо...) това е храна и по никакав на4ин меже ад ти навреди... не бъркаи хранителна добавка с не6ту друго не за този саит.Хранителните добавки са разли4ни в зависимост от тоав какво иска6 да први6. От тези 3-те разбирам 4е искс6 да ка4ва6 килограми и мукълна маса.Добавките 6те ти помогнат но и върху храната тррябва да се средото4и6.
18.02.08
21:18
За правописните гре6ки по-горе се извинявам.
казано от samoten на 18.02.08, 21:17:
Ами...От хранителните добавки неможе да има страни4ни ефекти.Това е храна примерно.. протеинът е ..( белтъци... пиле6ко месо...) това е храна и по никакав на4ин меже ад ти навреди... не бъркаи хранителна добавка с не6ту друго не за този саит.Хранителните добавки са разли4ни в зависимост от тоав какво иска6 да први6. От тези 3-те разбирам 4е искс6 да ка4ва6 килограми и мукълна маса.Добавките 6те ти помогнат но и върху храната тррябва да се средото4и6.
ами много точно си ме разбрал :) и ти благодаря за мнението което доста ми хареса :coolsmile:
Пичове 4 и 6 не са букви !
самотен моля те използвай редакция .
r3troy - преди да почнеш да вземаш добавки най добре да ни кажеш годни/стаж/тегло/ръст . За креатин ти трябват най малко 4 месеца стаж и най малко 16 навършени години . Казвам най малко защото за толко малко време незнаеш възможностите на организма си и прости експерименти като добавяне на белтъци , смяна на тренировката може да даде голям резултат .
казано от GH0$T на 18.02.08, 21:34:
Пичове 4 и 6 не са букви !
самотен моля те използвай редакция .
r3troy - преди да почнеш да вземаш добавки най добре да ни кажеш годни/стаж/тегло/ръст . За креатин ти трябват най малко 4 месеца стаж и най малко 16 навършени години . Казвам най малко защото за толко малко време незнаеш възможностите на организма си и прости експерименти като добавяне на белтъци , смяна на тренировката може да даде голям резултат .
ами тренирам от 5 месеца на височина 170см...тежа 60кг :ohh: на 17 години съм но тази година ще стана на 18….и до сега не съм вземал нищо а за 5 месеца не че са нещо но мисля че с тези килограми които имам е много зле работата и за това пребягвам до добавките.....