19.02.08
12:24
Значи, живя в панелен блок и мисля да си монтирам боксова круша в гаража(в който не държа кола).
Ще ми препоръчате ли не много скъп, но пък издръжлив и по-голям (в смисъл да не я лашкам из целия гараж с 1 удар) боксов чувал? Мога ли да се справя сам с монтажа с обикновена бормашина (не е ударна)?
http://shopping-tekami.hit.bg/
Аз оттам си поръчах един 160/60 кг и съм доволен, издръжлив е(само трябва да му смениш въжето с верига).
Но имай предвид, че е твърдичък и няма да стане да го блъскаш с голи ръце, иначе за каляване на пищялите е идеален.
Относно монтажа - ще трябва да заваряваш кука... Щом ще бъде в гараж.
Мнението беше редактирано от Mayhem на 19.02.08 13:20.
17.04.13
19:17
Здравейте, имам нужда от подобен съвет: Трябва ми боксов чувал за удари с ръце и ритници като за начинаещ. Все пак да не е твърде лек, понеже съм близо 80 кг. Ще го монтирам в подземен гараж на жилищен блок, така ми е необходима и готова скоба, която да го държи и аз само дазакрепя на тавана. Моля, пуснете ми линкове с онлайн магазини и примерни чували, които ще ми свърша работа. Може и на лично съобщение, ако е против правилата на форума. Нямам време и да си правя сам и да пълня чувал.