рамо

AS

15.02.08
11:17

значи проблема е следния едното ми рамо е паднало по надоло и отзад и от пред като се погледне си личи че е паднало не много ама си личи примерно като се снимам немога да си обясна на какво се далжи това дали защото единия ми трапец е малко по голям неам си на представа и аз старая се да правя упражненията бавно с малки килограми изчистено а не да ми се клатушка щангата при раменните преси например както на много хора в залата моля за помощ

16.02.08
13:22

Нищо не ти се разбира от обяснението. Ако не става въпрос за някаква контузия или заболяване, просто имаш някаква асиметрия, консултирай се със лекар дали би могло да ти пречи и как да го коригираш. Много хора имат подобно нещо.

19.02.08
17:22

започни да тренираш само с щага без дъмпели и не се гледаи в огледалото поне 1 месец го спазваи това и нещатата ще се оправят

Мнението беше редактирано от toshi на 19.02.08 17:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1