21.03.04
16:23
Iskam da vi popitam za ovesenite qdki kak da si napravq proteinov 6eik ot tqh.I dali ako gi razbiq zaedno s kiselo mlqko s misksera 6te se razkusat amino- :?: kiseliinite verigi v beltu4inite (poslednoto koeto kazah moje i da e pulna glupost) .I su6to taka kak da si pravq 6eik s p6eni4en zarodi6 :?:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:35.
21.03.04
17:57
#1
Единственото което може да разкъса киселинните вериги и да запази годноста им за следваща употреба са ензимите. Овесените ядки са непълноценен източник на протеин, по добре не ги смесвай с мляко. Консумирай ги с бобови храни и кафяв ориз. Пшеничния зародиш заедно с натурален сок от банан, май е най-приемливия случай за подобряване на вкуса на зародиша. Ако добавиш в шейка сушен грах ще удариш десетката! Това е от към качество на шейка, колкото до вкуса - експериментирай!