19.02.08
18:50
Здравейте,
Преди да ви кажа за мен, искам да ви споделя, че съм абсолютно, ама абсолютно начинаещ в областта на разделното хранене :)
Целта ми е покачване на мускулна маса. Имам няколко въпроса - колко време трае програмата (и яденето и тренировката за маса) - месец, два? Също така, всеки ден ли трябва да ям едно и също, или може да се редуватт накои храни?
Ето ви информация за мен: (информацията е по модела от важната тема в този раздел)
-ръст - 187 см.
-тегло - 83 кг.
-възраст - 17 години
-гръдна обиколка - 107 см
-талия - 91 см :coolcheese:
-ханш - 97 см.
-обиколка на китка - 18 см.
-обиколка на глезен - 26 см.
-стаж - 1 година с леки прекъсвания
-нямам хронични заболявания
-ходя на фитнес 3 пъти седмично.
Сега е ред на самия хранителен режим (пригответе се да поправяте груби грешки :) )
6.30 часа - 100гр. ядки + 1/2 кофичка кисело мляко, 3 яйца (3 белтъка 1 жълтък).
10 часа - кисело мляко + 2 банана. - по време на училище
12 часа - сандвич - хот-дог или пица. - по време на училище
14.30 часа - 1 филия хляб (бял), пилешка пържола (150 гр), 100 гр извара.
15.30 - 16.30 часа (до 17 часа макс) - тренировка.
17.30 часа - 1 банан + кисело мляко + 1 лъжица мед
20 часа - 200гр. пилешка пържола, 150г. варен ориз, 2 филии хляб (бял), 3 яйца (3 белтъка 1 жълтък)
22.30 часа - 100гр. извара.
E, това е - иска ми се, като хора, които разбират да дадете обективно мнение за режима и да кажете къде греша, къде е по-добре да се смени някоя храна с друга и така...
P.S. - не взимам добавки и не смятам да започвам да взимам.
P.S.2 - бюджетът не е от особено значение, смисъл такъв че няма предполагам да се дават на седмица по 200 лв за храна само за мен :)
21.02.08
15:23
не че съм от много разбиращите, но и без да имам кой знае какъв опит в хран. режими ще те посъветвам вместо мазните пици и хот-дози да се вземеш от къщи 2-3 сандвича с пилешко месо по избор.
може да вкараш и някакви фъстъци по време на училище, аз така правя.