Мляко

FI

12.02.08
13:19

Значи чудя се освен ВВД-то което правя ако включа 1 литър прясно мляко дали ще ми помогне допълнително за качване на кг ;)

12.02.08
13:22

Я отивай да четеш статиите на сайта,а недей пуска тема за всяка глупост!!
Млякото е белтъчини.Повече на ти трябва да знаеш!

казано от vatchev на 12.02.08, 13:22:

Я отивай да четеш статиите на сайта,а недей пуска тема за всяка глупост!!
Млякото е белтъчини.Повече на ти трябва да знаеш!

Защо сте толкова злонамерени сички...тцтц, за това е направен този форум за да се задават вапроси, дали ще са от сложноста за “професионалисти” като теб или за незнаещи хора, този форум е за секи и другото което, не си ти модератора и този който определя правилата за да се нахфърляш така, като ти не изнаса, не чети темите и това е !

12.02.08
14:20

Нахвърлям му се,защото факта,че го мързи да чете ме дразни.Също ме дразни и глупавия въпрос.

MO

12.02.08
14:39

Ми много ясно,че ще го дразни и аз много се дразня като питат къв протеин да си взема... само форума се пълни с глупави теми, накрая ще стане като датата и какво ще правиме? :)

FZ

12.02.08
14:45

казано от FitNeS-MaNqK на 12.02.08, 13:19:

Значи чудя се освен ВВД-то което правя ако включа 1 литър прясно мляко дали ще ми помогне допълнително за качване на кг ;)

1л. е малко , най малко 3 галона за да има файда .  ;-)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 12.02.08 14:49.

TE

20.02.08
12:01

За да не правя нова тема реших да попитам тук и се надявам да ми отговорите,значи аз съм на 17 г и съм 60 кг и искам да попитам по 1л Прясно мляко на ден добре ли е за да качвам кг също да ви кажа че съм с бърз метаболизам.
Предварително Ви Благодаря надявам се да ми помогнетее :)

20.02.08
12:13

казано от Technogym на 20.02.08, 12:01:

За да не правя нова тема реших да попитам тук и се надявам да ми отговорите,значи аз съм на 17 г и съм 60 кг и искам да попитам по 1л Прясно мляко на ден добре ли е за да качвам кг също да ви кажа че съм с бърз метаболизам.
Предварително Ви Благодаря надявам се да ми помогнетее :)

Не, един литър мляко съвсем не е достатъчен.

TE

20.02.08
12:23

Добре,ми за мойте килограми колко мляко ще е добре да пия на ден и как да го пия,в колко часа ?? Или наведнъж ???

20.02.08
12:35

казано от Technogym на 20.02.08, 12:23:

Добре,ми за мойте килограми колко мляко ще е добре да пия на ден и как да го пия,в колко часа ?? Или наведнъж ???

Какво ти е яденето в момента? колко тежиш? тренираш ли и ако да откога?

Мнението беше редактирано от Alkorin на 20.02.08 12:36.

TE

20.02.08
12:40

Тренирам от 5 месеца с леки прекъсвания,иначе тежа 60кг преди да почна да тренирам бях 55-54кг,храня се редовно 3-4 пъти на ден каквото има в къщи и като съм на училище хапвам повечно сандвичи пица и т.н :)

20.02.08
14:02

Млякото аз го пия вместо водичка-по 3-4 литра на ден.Пак е малко,но за мен горе-долу е добре.На 1 литър мляко има около 30-35гр белтъчини което горе-долу е една доза протеин за едно хранене.Затова пия по литър винаги.Протеина в млякото се усвоява бавно и е доста качествен,затова е подходящ по всяко време на деня освен след тренировка кгоато имаш нужда от бърз прилив на аминокиселини.Аз винаги изпивам 1 литър преди да си легна.Теб просто те съветвам когато можеш да пиеш мляко.Според мен това е удобен вариант когато си навън/на училище.

20.02.08
17:14

Не мисля, че е чак толкова зле след тренировка да се пие мляко.
“A liter of milk (just under 1/3 of a gallon) contains 32 grams of protein coming from two main sources: casein and whey”, от тази страница, която дадоха в друга тема за млякото...

Даже мисля че е наложително след тренировка, да се пие мляко със суроватъчен протеин( в случаите, когато нямате възможност да ядете 30мин. след тренировка отново) :)

А за юнака, който питаше по колко да пие за да “има ефект”, ще кажа нещо, което се е повтаряло “n” клонящо към безкрайност пъти:
Сметни си за килограмите колко протеин ти трябва(2-3 гр. на кг тегло), въглехидратите(4гр. на кг), мазнините(около 2гр.-при масиране, може да се пренебрегнат, само да не са наситени) и калориите, които трябва да са повече отколкото изграряш, сметни си другите източници на белтък за деня и допълни с млякото докато стигнеш до желания грамаж ;)

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 20.02.08 17:23.

20.02.08
19:43

а при НВД може ли да се приема мляко..щот бях чел че май не може..

20.02.08
19:54

Прясно - не. Заради лактозата. Кисело може, но без да се прекалява (не може с литри).

TE

21.02.08
05:17

Аз обаче пия в момента Гейнер на Ултимейт Нутритион Мускле Джуйс се казва имам една кофа от 10,45 либри и в момента от нея пия също имам и половинка килограм протеин от Optimum 100% Whey Protein,но него още не съм почнал да го пия сега си пия от гейнера.
Кажете ми от кое ще качвам по бързо от тези двете които изброих от протеина или от гейнера? И може ли да ги пия с мляко например?

TE

23.02.08
05:09

казано от Technogym на 21.02.08, 05:17:

Аз обаче пия в момента Гейнер на Ултимейт Нутритион Мускле Джуйс се казва имам една кофа от 10,45 либри и в момента от нея пия също имам и половинка килограм протеин от Optimum 100% Whey Protein,но него още не съм почнал да го пия сега си пия от гейнера.
Кажете ми от кое ще качвам по бързо от тези двете които изброих от протеина или от гейнера? И може ли да ги пия с мляко например?

Никой ли незнае ?? :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1