20.02.08
12:58
Еми знам че темата е банална,но моля да ми дадете каквито и да било савети за качване на килограми.Кои хранителни добавки са най-подходящи за качване и най-ефикасни.Начинаещ съм в фитнеса!И тези протеини Supermass 2100
на Biogame,стават ли за начинаещ и те ли имат най-голям ефект за качване!?
20.02.08
15:02
колко ти е стажа и с какви пари разполагаш?ако е по малко от 4 месеца недеи да взимаш добавки все още (някой казват дори докато спреш да се развиваш от тренировките и от хранителния режим ) за Био Геим казвам ти недеи да взимаш няма да ти свърши работа.
(има търсачка все пак хората са си направили труда да ни улеснят.такива теми има адски много така,че няма да е лошо да я използваш ;) )
20.02.08
15:25
Ако си мисли6 4е с 1 протеин4е 6те стане объркал си се.Това от което има6 нужда е тренировки ,тренировки и пак тренировки с едно добро хранене.” на4инае6т съм” това какво 6те ре4е .. 5.. 6 месеца? А и не раз4итаи на добавките.тренировките са наи-важни.Ина4е като добавки Протеин с Амино и можеби креатин е наи-4есто използваната комбинация. Амм продуктът които си избрал на биогеим неискъм да го коментирам няма смисъл .Според мен за добаювки се обърни към 4ужда не българска фирм-а.
20.02.08
15:37
тренировите неса наи важни ;) ако трябва да класифицираме нещата нужни за разтеж според мен те трябва да са така:
1во място:хранене
2ро място:възтановяване
3то място:трениравки
4то място:хр. добавки
неискам да умаловажа тренировките или някои от другите елементи за изграждане на голями мускули но според мен те трябва да са така ;)