Гадна китка!

19.02.08
14:40

Дясната китка ме боли през около 2-3 седмици и ми минава след една.Омръзна ми вече всеки път да ме боли.Подозирам, че е заради липсата на загрявка.Каква загрявка да правя за китката и изобщо за всяка мускулна група?

FI

19.02.08
14:59

казано от MoDz на 19.02.08, 14:40:

Дясната китка ме боли през около 2-3 седмици и ми минава след една.Омръзна ми вече всеки път да ме боли.Подозирам, че е заради липсата на загрявка.Каква загрявка да правя за китката и изобщо за всяка мускулна група?

ами и аз имах ткф проблем но аз щото си бях счупил китката върти си китките за загрявка но преди тфа почини 2 3 дена :) за да се възстанови :) малко

IR

20.02.08
09:08

Аз използвах накитници за около 2 месеца и болката изчезна

20.02.08
16:40

казано от MoDz на 19.02.08, 14:40:

хубаво е загрявката да е по голяма 5+ минути ,но нямам нерви за такива дълги загрявки така ,че аз преди всяка тренировка освен за крака си загрявам китките малко.Земам 2 леки дъмбела позавъртам малко китките има няма 1 мин и тва ми е загрявката за китка до сега не ме е боляла.Винаги загрявай преди тренировка може 3 минути да загряваш ма се файда.Аз лично всяка тренировка за всичко освен крака - загрявам ръцете с кръгово движение.
Задължително е и в началото на всяко упражнение да правиш по една серия с минимални тежести колкото да ти загрее мускола.
Тва мисля аз,тренирал съм около 1 година и квото съм казал за мен си работи добре ,надявам се и на теб да ти е от полза.

ZO

21.02.08
15:08

Загрявката си е просто задължителна,но е хубаво да си вземеш и накитници при положение,че имаш проблем там.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1