Л-карнозин

18.02.08
10:39

Искам да попитам Л-карнозина как деиства?Добър ли е?Как се взима?
Купих си този продукт по интернет Холандски е,чувал сам че несе среща много тук в БГ.Търсих по всякакви форуми и неми излиза нищо особенно по този въпрос,също така съм чувал че е много добър, Ако някои си има представа от това хапче да пише,ще сам благодарен...

Темата беше редактирана от franzy на 18.02.08 10:51.

20.02.08
17:40

Карнозина е комбинация от две аминокиселини-хистидин и бетааланин.Служи за увеличаване на силата и издръжливоста,като подтиска натрупването на млечна киселина в мускула по време на тренировка,също предава обем на мускулите и има антиоксидатно действие с което засилва растежа и предпазва мускулите от повреди.Приема се по 1-1,5гр два пъти на ден.Но по принцип се комбинира с креатин,глутамин и таурин.И аз доста търсих тук в България но така и не намерих никъде,ако може да ми кажеш точно от къде го купи и колко ти излезе.

20.02.08
17:47

Порачах го на един познат от холандия и тои ми го прати,заедно с др хапчета,излезе ми 30 евро само карнизина 30 хапчета по 500мг.
Аз го пия преди тренировка и след тренировка заедно сас Л-карнитин и ощте едни аминокиселини от сащтата фирма...ся мисля да зема някои добар протеин щтото аз сикам да се орелифя малко,имам маса неискам да качвам повече,ако мога да си запазя теглото и да се орелифя максимално колкото мога.....ако мойеш да ми препорачаш как да ги комбинирам тес хапове.
Пия Л-карнитин,Л-карнизин,АМИНО-1500 и трите са холандски мн добре ми деистват за 5 дена имам видим ефект мн барзо излязах от застоя.....небях тренирал 4,5 месеца ....

20.02.08
18:02

карнозина го пиеш точно както трябва преди и след тренировка,мисля че комбинацията  от добавки ти е добра за протеина вземи суроватъчен за предпочитане изолат.

20.02.08
18:41

Изолат това фирма ли е ?
Аз сега сам и на диета за храненето,защото се храних супер безразборно,сега наблягам на пшенични храни кисели млека салати много ям,имеса,обаче немога да си напрая перфектно меню защтото съм вав варна Уча и нямам мн време,апак и си готвя сам и ......разбираш предполагам,ако зема протеин,можели да не спазвам точно диета примерно неска месо утре ориз,картофи...ама да гледам да ям по ниско калорични храни,защото както казах одеве моята цел е ОРЕЛИФЯВАНЕ ...

20.02.08
20:58

казано от franzy на 20.02.08, 18:41:

Изолат това фирма ли е ?

Не е фирма .:-) Прочети това и ще ти стане ясно. ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1