19.02.08
19:10
Значи тренирам вече към година...(като преди това пак съм трениал. Освен това съм минал през много други спортове) На 18г. съм. Сега увеличих тренирвките на 5-6 пъти в седмицата и се чуствам супер. Висок съм 180 и тежа към 70кила. Обаче искам да кача до към 10тина кила... Засега пия аминокиселини на Enerzin, ако сте ги чували, но вече свършват.Та в обще линии не завися много от цената, но парите не са в излишък и не искам да ги давам за нещо, което и без него се в г*з :). Храня се наистина стабилно, но искам нещо да ми помогне. Кажете какво е най-добре и при кое ще е най-добър ефекта. Да ви кажа преди съм пил някакъв креатин със таурин от магазина на Графа, но нито го усетих хубаво, нито го изпих(дори не го преполвих), защото не ми допадаше въобще като вкус и т.н. Сега с тези аминокиселини ми е супер като начин на приемане.
П.С. Искам отново да подчертая, че наистина стабилно се храня, но ми е бързичък метаболизма и ми е трудно да наддавам. Да качвам кила, но е бавно.
П.С.С. Пил съм във фитеса някакъв протеин “ZOnes” и като вкус много ми хареса... Та не казвам, че едобър или нещо подобно, но искам да ви кажа, че ми допада като вкус и пиене. Но капсули като че ли по ми допадат.
Благодаря ви и лека вечер.
P.S.S.S :) Сега прочетох една тема под мене. И да под правилно и обилно хранене не разбирам да се “напукам” вечерта. Става въпрос за ядене през 2 часа, на качествени, полезни и т/н/ храни :)
Темата беше редактирана от insomniak на 20.02.08 12:06.
21.02.08
10:30
Никой ли няма да ме насочи по някакъв начин?
Ми по какъв начин да те насочим ? ... То ако толкова лесно са качваха “10тина кила” всички щяха да са животни ...
Марките на добавките които казваш аз лично не съм ги чувал ....
Начина да качиш е тва ... здраво хапване ... може протеин ;амино... стандартните добавки ... но не може да стане изведнъж ...
22.02.08
12:19
казано от vaskotoo на 21.02.08, 11:13:
Ми по какъв начин да те насочим ? ... То ако толкова лесно са качваха “10тина кила” всички щяха да са животни ...
Начина да качиш е тва ... здраво хапване ... може протеин ;амино... стандартните добавки ... но не може да стане изведнъж ...
Питах за определен продукт....
казано от insomniak на 22.02.08, 12:19:
казано от vaskotoo на 21.02.08, 11:13:
Начина да качиш е тва ... здраво хапване ... може протеин ;амино... стандартните добавки ... но не може да стане изведнъж ...Питах за определен продукт....
Опитай с гейнер и креатин при мен имаше ефект, но пиех гейнер с креатинова матрица вдигнах много силата, а от там и килата, но не става бързо,а и все пак се търси качество, а не качване на всяка цена (т.е. чист мускул).
А за продуктите погледни тези имам много добри отзиви:
http://www.sportrex-bg.com