сила и издръжливост?

FS

21.02.08
14:11

Здравейте хора на скоро имам рожден ден и с мой пари си купих велоаргометър(за кардио) та след няколко дена ми е рд-то и ще имам възможност да си закупя добавки на стойност около 100 - 150лв максимално ... нямам кой знае колко сила ,изморявам се лесно ... гърдите не са ми развити почти изобщо ;( за съжаление мога максимално 50 кг да дигна 2 пъти ... иначе тренирам с 35 -40..
Избрах си креатин тоя:
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=43
Доста съм коментари чета за тая фирма че съм и добри продуктите и за това се спрях на този креатин... какви други продукти ще ми предложите за комбинация целта ми е сила и маса да покача в момента съм 183 висок и 83 кг някаде от който тия кг са 14кг мазнини( 17%) и след април като почна диети и яко кардио за чистене ще стана много слаб за това целата ми е сега да натрупам колкото се може повече сила и маса . Благодаря ви много

21.02.08
14:31

От колко време тренираш? На колко години си? С креатина не бързай, трябва да натрупаш малко стаж в залата и тогава се хвърляй на добавките - те не са магически хапчета и от тях няма да станеш Арнолд за 3 месеца! За начало наи-много започни със суроватъчрен протеин или амино киселини! Креатина след 18г и поне година стаж в залата!

FS

21.02.08
15:27

ЛоЛ.. на 16 съм стаж 3 месеца и нещо. Защо не мога да използвам креатин? нали не е анабол ~oO~

__

21.02.08
16:26

можеш да взимаш креатин но не е препоръчително защото първите месеци от както си почнал тренировки тялото ти се развива от към страна на сила и маса само с ядене и тренировки и затова се препоръчва да се взимат добавки след 5-6 месеца минимум или след като видиш,че несе развиваш тоест,че имаш застои ;)

FS

21.02.08
16:36

Ами какви добавки ще ми предложите за сега
Протейн+Глутамин?? или

__

21.02.08
16:46

както казах за сега според мен недеи да взимаш нищо(като казах за креатина имах предвид и за всички добавки изобщо)
караи си на ядене и тренировки по нататък добавките :)

21.02.08
17:25

Витамини+Минерали , по натам креатин а сега качествено хапване .

FS

21.02.08
17:33

Е аз си хапвам ама нали това ви викам че сега ще имам възможност да си закупя няколко продукта нали имам рожден ден а не ми се събират пари за това аз януари месец до сега качих 3 кг някаде
ама сила нямам маса само лежанката не ми мърда нещо ръцете по така оформени не са както преди ...... гърдите са ми най-слаби :((( и рацете не са кой знае колко силни ама има напредак с тях и гърба също...

FS

22.02.08
12:40

Както и да е ... аз ще си закупа креатин,протейн и глутамин сигорно и ще говора с инструктора ....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1