Покрай празниците ! ! !

26.12.04
13:38

Как процедирате покрай празниците, аз лично смятам да почина две седмици и после продължавам с тренировката ! Мисля даже и да ям каквото си искам !

26.12.04
15:19

Еми и аз смятам да направя така , все пак след 3 месеца редовни тренировки трябва малко да разпусна пък и нали няма да ставаме културисти така че страшно няма , от време на време правя лицеви и клякам просто за да поддържам форма .

26.12.04
16:49

аз изобщо не смятам да почивам.стремя се към здраво и хармонично развито тяло по естествен начин,затова ВИНАГИ се старая да бъда редовен в тренировките

26.12.04
16:57

никакво спиране - може да се отпусна да ям всичко но тренировките продължават!!!!

26.12.04
20:32

Аз смятам да направя малко декондициониране (така де, прекъсване на тренировките). След двуседмична почивка мускулите стават много по - възприемчиви към натоварване поради ред причини :) Освен това сега по коледа и нова година имам доста натоварено ежедневие в работата и доста физически усилия. Пък и скоро не съм си давал дълга почивка, та смятам че края на годината е подходящо време. Имам и една - две леки болки в някои стави и сухожилия и смятам да им дам време да преминат. Зарязал съм и храненето.
Догодина обаче почвам с нови сили :)

26.12.04
22:34

Аз прекъснах програмата си , но на 4-5 дни правя кръговатренировка (за всички мускулни групи по едно базово упражнение).

27.12.04
22:13

Еи момчета нали знаете почивката прави шампиона така че по празниците почивката му е маиката

28.12.04
00:51

Аз нещо съм си дал почивка вече 2-ра седмица и мускулите си ми седят същите не мърдат (кой казваше че вземам химия ?) :D

28.12.04
09:55

Забележете само подписа ми :))
по-здрави

виждам правописни грешки в него!

28.12.04
11:41

Аааа, аз по празниците обикновено правя най-добрите си тренировки. Тази година не прави изключение. И ям много от всичко :lol:

28.12.04
19:20

[quote author=“emil_mlo”]Забележете само подписа ми :))
по-здрави

Значи ставам добър билдер :lol:  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1