Дневничето на новака sunfreakz

Темата е заключена.

18.02.08
21:53

Здравейте реших да започна дневниче, идеята е доста добра и въпреки, че все още имам проблеми във фитнеса правилното хранене и други, така ще виждам какво искам да променя в себе си, в тренировките си и в начина си на хранене. Аз съм на 20 незнам точно колко тежа и колко съм висок мисля утре да разбера т.е. да се премеря :lol: Ходя на фитнес и тичам когато е по хубаво времето.
Бях забравил да напиша че тренирам от 2 месеца сериозно, като преди това бях тренирам 1 година с хубави резултати лично за мене, спрях за около полувин година и ето ме пак този път за постоянно
Ще започна с днешната си тренировка:
Започнах я в 16’15 някъде
Гръб:
по 4 серий на тая машината където се дърпа, широк хват от пред от зад и тесен от пред 8-10 повторения
после 4 серий на машината дето дърпаш за гръб
после с дъмбел за гръб пак 4 сепийки и накрая 4 серийки пак по 8-10 повторения на машината.
+ коремни преси 3 серий, по 20 повторения, по ще започна повече + за корем правих с дъмбел.
С 2 думи трябва да науча инемата на упражненията, ако искам да подържам дневника си, и ще се постарая за утрешната ми тренировка която ще е гърди да ги знам поименно. 
хмм какво ядох- ами за закуска нищо, пих кафе с кола (бях на скучни лекций) на обед ядох в нас 2 сърми с пилешко месо и суха луканка + портокал после бях на фитнес и не вечерях. Ми горе долу това беше. Спрях да пия и пуша наргилета с приятели от около 1 месец, само се изложих на трифон  :-) , но се пак и това има значение вече, за мене.
Its time to change ....

Темата беше редактирана от Ivan на 18.02.08 21:57.

19.02.08
17:35

Днес почивах, защото бях ходил събота неделя и понеделник.
Се пак навъртях доста километри в разкарване из града, направих няколко серий лицеви и коремни сутринта.
Закусих с айран на обед белтъци с кашкавал и сирене, след няколко часа ябълка с портокал, вечеря в 7 филе от риба.
Утрешната тренировка е гърди и корем. Това е за днес нищо особенно освен почивка за мускулите ми  :cheese:

20.02.08
19:20

Днес сряда както го бях замислил правих гърди и съм доволен.
Лежанка 4 серии 20-30-40-50 и бутнах 60 4 пъти!
После наклонена лежанка 4 серий
после с дъмдели и на машината
+ корем 4 серий по 30
ядене нищо особенно нямах време ; /
кафе + кола / малък шницел със зеле / ябълка / кисело мляко и малко кашкавал
стига за днес утре ще се прави гръб рамо !

21.02.08
17:37

Днес хубава тренировка.
Гръб и рамо
гръб на скрипеца отпред отзад и тесен захват по 4 серии с по 10-12 повторения
после на уреда с които дърпаш нямам идея как се казва 4 серий отново
3 серий с дъмбели
4 серий на една друга машина
рамо:
с лост седнал на лежанка 4 серий с малко, защото рамото ми е слабо, но пък ги правех точни по 7 повторения
после с дъмбели и изнасям рацете на пред
после на машина и на двете по 4 серий
яд ме е малко че не си измислих още едно упражнение за рамо, другия път
ядене
кафе+кола / аиран / дробчета с гъби, моркови. краставички / мляко / ябълка
утре или ще тичам и след това ръце + корем
Имам проблем с корема, незмам как най добре ще го сваля  :down:

23.02.08
01:54

Нито тичах нито тренирах излагация ама имаше работа за вършене.
Тренировка ръце остава за по късно днес.
ядене яйца по панагюрски с извара / 3 коли с 3 кафета / дюнер с месо домати и краставищ само

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1