Какво да взимам според вас?

UK

21.02.08
13:36

Здравейте! Изчетох доста теми за хранителните добавки и знам ,че на повечето от вас им е писнало да обясняват за това,но мисля че за всеки човек е напълно индивидуално какво трява да пие.И затова реших да попитам и се надявам да получа отговор.

Значи висок съм 175 см и тежа 60 кг. Работя в стройтелството и работата може да се каже ,че въобще не е лека (натоварвам доста цялото си тяло) И доста калорий изразходвам.Нямам грам мазнини ,и не изглеждам доста слаб според мене,но ребрата ми се личат :((( Режима ми е един и същ ..лягам ставам по едно и също време..ям по три пъти на ден, защото толкова почивки имаме и просто няма кога да ям повече...Искам да взимам някакви подходящи добавки..няма значение от цената просто искам да кача няколко килограма..и съм се насочил към този сайт..моля само ми кажете какви съставки да си взема и на коя марка .а ето и сайта... http://www.bodysourceonline.co.uk/

Благодаря предварително!

21.02.08
14:42

Ето това е далавера и то доста добра. Става супер за сила и възстановяване.

MO

21.02.08
15:40

Искам да попитам,понеже гледам че тоя сайт е Английски,дали доставят до България,и дали приемат карти,защото нали UK са в ЕС и  няма да има мито,или се лъжа?

UK

21.02.08
16:06

Еми чесно да ти кажа мисля,че няма мито и приемат кредитни карти със сигурност...но в момента съм в УК и немога да ти кажа дали може да се прати до бг, но няма мито !

А сега на въпроса. Някой ще миже ли да ми каже какви неща да си купя да пия? И как да ги комбинирам за да имат ефект,а не да си взема нещо и да ги пия и да няма ефект.

Мнението беше редактирано от Uk на 21.02.08 16:37.

MO

21.02.08
17:39

И как е в Англия дават ли пари? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1