Дискова Херния

21.02.08
19:12

Помогнете ми......
когато миналата година започна да ми се схваща лежия крак си помилих че е от обездвижваме защото сам седнал по цял ден.Болката стана непоносима и когато се стигна до  Невролог и снимка се оказа Дискова херния.краста не ме болеше но крка се беше обездвижил.няколко дена прди да ме оперират се отказах и от тогава пробвам различни варянти за възтановяване.
Наи лошото е че ми забраниха Фитнеса.А това ми е слабост.....
моля ви кажете ми че някои ден  пак ще мога да  си тренирам  :):):)):

21.02.08
20:24

За теб спорта на професионално ниво вече е мечта..не съм лекар , но според мен щом само върху крака се изявяват симптоми защо е задължително с оперативна намеса да го оправят нещо друго не измислиха ли?? Аз съм забелязал ,че не стават за абсолютно нищо , с малки изключения.Лично мой съвет е намери 2-3-4 спортни лекари и се консултирай с тях и да ти кажа хората взимат много лев , но са си заслужили всичко.Трима лекари в болница ми казват диагноза вирусна инфекция и ми предписват антибиотици за 120лв а след 2 погледа спортния лекар ми казва хранително натравяне и ме вдигна на крака за ден два....

23.02.08
10:58

Подркепям горното мнение. Консултирай се с лекари, те би трябвало да знаят как би следвало да се тренира. Само едно трябва да знаеш, обездвижването не е решение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1