21.02.08
19:40
Интересувам се от пъмпа като се пие нали напомпва мусколите и се пак се качват някакви см от него та въпроса ми е след приема му спада ли примерно ако на ръка си качил някакви см дали ще спаднат
21.02.08
20:11
Нормално е да има лек спад след взимането на креатин в каквато и да била му форма. Но спада е доста лек ако храната ти е на 6.
21.02.08
20:37
Спада е предимно в силата, но не е драстичен. Казвам го от опит. Както ти е казал Jorku, гледай храната да ти е наред и всичко ще е наред :)
След като пих “животното” ми се наложи да спра тренировки за месец поради боледуване.След започването на тренировки отново за моя изненада спад в силата нямах.Вените ми седяха се така изкочили.През тоя месец храненето ми беше под сяква критика.2 месеца след приема му вените и силата ми са още налице.Много добре продуктче е тва.
22.02.08
01:06
казано от AlexK на 21.02.08, 22:04:
След като пих “животното” ми се наложи да спра тренировки за месец поради боледуване.След започването на тренировки отново за моя изненада спад в силата нямах.Вените ми седяха се така изкочили.През тоя месец храненето ми беше под сяква критика.2 месеца след приема му вените и силата ми са още налице.Много добре продуктче е тва.
Това определено не е ефект от него :)
22.02.08
12:29
казано от AlexK на 22.02.08, 09:59:
А от какво е?Пил ли си го?
Не е нужно да го пия, знам му състава и коя част от него какъв ефект прави. Аргинина определено няма ефект, който да продължава два месеца. Креатинът също. Не ти оспорвам нищо, просто този продукт няма толкова дълготрайни ефекти :)
22.02.08
13:14
казано от Ради Хаджирадев на 22.02.08, 12:29:
Не е нужно да го пия, знам му състава и коя част от него какъв ефект прави. Аргинина определено няма ефект, който да продължава два месеца. Креатинът също. Не ти оспорвам нищо, просто този продукт няма толкова дълготрайни ефекти :)
Подкрепям :) Изобщо, аз не се сещам за който и да е продукт, който да има такива дълготрайни ефекти, още повече пък след тежко боледуване!
А относно приема му в почивните дни пак ли както и в тренировъчните (по 1 пак)
21.03.08
15:49
казано от Ради Хаджирадев на 22.02.08, 12:29:
Аз съм ужасно недоволен от този продукт..
Иначе в почивните дни приемай креатин :)
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 21.03.08 15:49.
Кога Пъмпа не би действал:
1. Ако преди него сте пили вече креатин и/или ААКГ и неговите форми.
2. Ако не се приема на празен стомах - МИНИМУМ 2 часа след последното хранене, а ако сте преяли може и повече !
3. Ако диетата ви не е направена както трябва, недостатъчно и неправилно разпределени макронутриенти.
4. Ако не знаете как да тренирате, докато приемате продукта.
5. Ако си мислите, че това е магически пак и няма нужда от достатъчно възстановяване(съня е важен).
Горе написаното важи и за другите подобни продукти.
В почивните дни се приема сутрин на гладно за максимално усвояване, икономиите с креатин монохидрат и други форми на креатина са НЕНУЖНИ, така или иначе ефекта от ААКГ и креатиновата матрица започва да отшумява след 30 дни, въпреки че на пазара има продукти, които препоръчват (не се и очаква обратното) да се изпият поне две опаковки - конкретно визирам BSN.
(Очаквайте остри коментари по това изказване)
В крайна сметка доволните от Анимал Пъмп ще са в пъти повече от недоволните.
@Красимир! - това си го пиша само защото твоя пост ме подсети, но по никакъв начин не е насочен към теб ;)
21.03.08
19:58
казано от emzo на 21.03.08, 19:18:
Кога Пъмпа не би действал:
1. Ако преди него сте пили вече креатин и/или ААКГ и неговите форми.
2. Ако не се приема на празен стомах - МИНИМУМ 2 часа след последното хранене, а ако сте преяли може и повече !
3. Ако диетата ви не е направена както трябва, недостатъчно и неправилно разпределени макронутриенти.
4. Ако не знаете как да тренирате, докато приемате продукта.
5. Ако си мислите, че това е магически пак и няма нужда от достатъчно възстановяване(съня е важен).
Горе написаното важи и за другите подобни продукти.В почивните дни се приема сутрин на гладно за максимално усвояване, икономиите с креатин монохидрат и други форми на креатина са НЕНУЖНИ, така или иначе ефекта от ААКГ и креатиновата матрица започва да отшумява след 30 дни, въпреки че на пазара има продукти, които препоръчват (не се и очаква обратното) да се изпият поне две опаковки - конкретно визирам BSN.
(Очаквайте остри коментари по това изказване)
В крайна сметка доволните от Анимал Пъмп ще са в пъти повече от недоволните.
@Красимир! - това си го пиша само защото твоя пост ме подсети, но по никакъв начин не е насочен към теб ;)
Значи викаш щом преди това сме пили креатин пъмп няма да ни действа.Аргументирай се.
vampire011 да щом си пил креатин няма да действа, защото мускулите ще са наситени с него и ефекта ще е минимален :)
19.03.12
20:57
Здравейте!Имам и аз въпросче.Пих преди месец азотен буустер с креатинова матрица и един месец си направих почивка и нищо не съм взимал, просто си ходя в залата.Сега мисля да си взема “Animal Pump” и въпросът ми е дали ще имам ефект ?
Не виждам смисъл от това първа седмица, втора седмица, трета седмица.
Можеш да го пиеш всеки път преди тренировка 30-40мин, на празен стомах (т.е. да не си ял близките 2 часа).
04.02.14
14:36
Благодаря ти много!
04.02.14
14:18
Здравейте, имам един въпрос.
Значи последно ходих на зала ноември месец и сега реших отново да подновя тренировките.Миналата седмцица ми беше първа, а сега съм втора седмица и си купих бустера - Animal Pump. Въпроса ми е добре ли е че съм започнал да го пия още от втората седмица или да го спра сега и да започна след 2-3 седмици.... Какво мислите ?
За съжаление тези твойте приятели не разбират нищо и са те подвели жестоко. Лично аз не бих си купил Синта 6 за тези пари, а иначе от към Анимал пъмп нямам забележки. Съчетание от 2 такива продукта се прави според нуждите, които имаш.
10.02.14
16:30
Здравейте досега не съм взимал никакви добавки, но реших да опитам да видя какъв ефект ще има спрях се на тези два продукта азотен бустер на Animal Pump и протеин на BSN Syntha 6. Какво мислите за съчетанието добро ли е? Азотен бустер реших да си взема защото много мой приятели пият и казват, че за покачване на маса има голям ефект