Болка в корема

21.02.08
14:40

Имам болка в ляво от слабините от вчера вечерта, не е силна, но не е приятна. Предполагам, че е херния, но има ли вероятност да е нещо друго? Още утре отивам на доктор, но все пак да попитам дали има и други в мойто положение.

21.02.08
18:41

и аз също съм така само че от дясно ниско почти в слабините :( днеска преди да вляза в банята позирах пред огледалото като се напънах и ме сряза .Кажете какво да правя ? по принцип трябва да изпъкне някъф мехур нали но нищо изпъкнало няма> Пепел ми на устата но май сме се събрали две сигурни хернии ...

Мнението беше редактирано от Svirepiq на 21.02.08 18:42.

21.02.08
18:54

И аз нямам мехур или подутина, но болката леко се усилва с всеки изминал час, но е търпима. Утре съм при джи-пи-то и ще напиша диагнозата.

Късмет, Svirepiq!

Мнението беше редактирано от Hvanatema на 21.02.08 18:55.

21.02.08
20:30

Кажете първоначалните симптоми преди 2-3-4-5 месеца че и при мен май се получава нещо такова

22.02.08
08:41

Бях, при джи-пи-то и тя ми каза, че нямам херния, а имам прищипан нерв и също каза да почина около седмица. Така, че момчета най-добре отидете при лекаря си и там ще получите отговора.

22.02.08
08:53

казано от Hvanatema на 21.02.08, 14:40:

Имам болка в ляво от слабините от вчера вечерта, не е силна, но не е приятна. Предполагам, че е херния, но има ли вероятност да е нещо друго? Още утре отивам на доктор, но все пак да попитам дали има и други в мойто положение.

Здравей!
Възможно е да не е от херния. Имал съм такива боли, оказаха се чистене на песъчинки от бъбреците. Все пак се обърни към лекар. добре е да погледнат. Хернията наистина е съпроводена с изпъкване. Възможно е да се окаже и това, което аз преживях. Ако е то... не е страшно, смао е нужно да увеличиш водата и да се консултираш с уролог.
Но при всички слуачаи е добре да се обърнеш към специалист... най-малкото за твое успокоение.
Надявм се да съм ти бил полезен. Успех!

22.02.08
14:03

за всеки случай трябва да тренираме с колан на кръста за по безопасно вече и една тренировка не ми минава без колан

23.02.08
08:14

казано от Велин Иванов на 22.02.08, 08:53:

казано от Hvanatema на 21.02.08, 14:40:

Здравей!
Възможно е да не е от херния. Имал съм такива боли, оказаха се чистене на песъчинки от бъбреците. Все пак се обърни към лекар. добре е да погледнат. Хернията наистина е съпроводена с изпъкване. Възможно е да се окаже и това, което аз преживях. Ако е то... не е страшно, смао е нужно да увеличиш водата и да се консултираш с уролог.
Но при всички слуачаи е добре да се обърнеш към специалист... най-малкото за твое успокоение.
Надявм се да съм ти бил полезен. Успех!

Понеже и на мен ми откриха песечинки в бъбреците и ми исписаха разни лекарства искам да те питам колко време продалжи лечението ти ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1