няколко въпроса

23.02.08
21:21

Здравйте.Имам един въпрос към всички,който са по-запознати от мен.Опитах се да намеря отговор в статиите,но не успях.Та въпроса ми е: възмойно ли е само с упражнения като велоаргометър,крос и пътека,да се свалят килограми в областа на корема.В този фитнес,в който ходя (за съжаление имам възмойност само 2 пъти в седмицата) има и уреди за корем,но така и не се решавам да ги ползвам,просто защото знам,че на висилката и 10 повдигания няма да направя.И още нещто искам да ви питам относно упражненията за ръце и гръб - препоръчително ли е да се прявят,въпреки че не искам промени в тази област.Забравих да кажа,че съм 172 и тежа 60кг.Ако можете ме посъветвайте и към какви други упражнения да се насоча евентуално.Благодаря предварително.

BU

24.02.08
03:16

Започнеш ли да сваляш мазнини ще сваляш от цялото тяло.Няма точково топене на мазнини.Това само като уточнение го споменавам.Упражненията за корем ще го стегнат,защо не ги правиш? :)

Какво значи “не искам промени в тази област” ?Не искаш да качиш маса,или не искаш да свалиш мазнини,или и ти незнаеш какво си имал впредвид.

Конкретен отговор на въпросът ти: Да,възможно е с велоергометър,крос,пътека (препоръчвам пътека) да се свалят мазнини.

ПС: Без диета няма да има резултат.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 24.02.08 03:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1