Хранителен режим ( ученик съм )

FS

24.02.08
15:48

Здравейте какво ще кажете за този режим на хранене ?
7:15 Закуска с 1 паница мляко с овесени ядки+ Стафиди
9:30-10:00 часа втора закуска ядки и ниско маслено кисело мляко + стафиди
13:30-14:00 часа Месо + зеленчуци
15:00 Тренировка
16:30 мляко с овесени ядки или Месо + зеленчуци
19:00-20:00 Хубава и убилна вечеря Месо + зеленчуци може и някой белтък,1 филия хляб
22:00 Чаша мляко

За мен е доста изгодна програма защото съм ученик първа смяна . как бихте я променили и какво ще кажете ?

FS

24.02.08
15:56

Бих променил в 9:30-10:00 и  16:30 да се добави и плодове може
9:30-10:00 часа втора закуска ядки и ниско маслено кисело мляко + стафиди + плод
16:30 мляко с овесени ядки +плод /  или Месо + зеленчуци  + плод ( едно от двете си избирате зависи колко сте гладни )

24.02.08
19:03

Аз бих предпочел обикновено мляко пред нискомаслено заради допълнителните обработки на които подлагат второто .
Преди тренировка 1-2 часа ти трябват въглехидрати но сложни , след това ти трябва пак сложни въглехидрати + протеин . Плода е най добре да е преди обяд или ако е банан може след тренировка . Стафиди+плод е много захар не бих го ял .

25.02.08
12:00

казано от Tinaki на 24.02.08, 15:48:

Здравейте какво ще кажете за този режим на хранене ?
13:30-14:00 часа Месо + зеленчуци
15:00 Тренировка
16:30 мляко с овесени ядки или Месо + зеленчуци
19:00-20:00 Хубава и убилна вечеря Месо + зеленчуци може и някой белтък,1 филия хляб
22:00 Чаша мляко

За мен е доста изгодна програма защото съм ученик първа смяна . как бихте я променили и какво ще кажете ?

Добре е, че се амисляш върху режима си има още много да научиш и осавършенстваш. Този не е нещо велико. Но проблема е, че не казваш дали искаш да качваш или си омазнен и се опитваш да поддържаш мускули и изчистиш мално мазнини...?

Предполагам, че искаш да качваш. Обърни внимание на променените храни и часове.

13:30-14:00 часа Месо + зеленчуци + картофи
15:30 Тренировка
17:00 мляко с овесени ядки или Месо + зеленчуци
19:00-20:00 Хубава и убилна вечеря Месо + зеленчуци + ориз
21:30 Кисело мляко или извара със сирене примерно.
Лягане не по-рано от 22.30 за да може да се храносмелил поне малко. Не е добре да се спи под 8 часа, но и не трябва да се спи на пълен стомах... :)

И според мен това е при положение, че не се претоварваш много във залата и че тренираш 3 макс 4 пъти в седмицата.

Поздрави

FS

26.02.08
07:53

Еми за сега качвам маса гледам да не ям буклуци толкос да не качвам мазнини защото за сега са си доста около 17% и за лятото ще има доста да свалям наблегам на ориз,пилешко месо,зеленчуци,мляко( сладкото вече не го ям толкос много беше трудно от начало да свикна ама вече не ми прай впечатление :) чипс от 2 месеца не сам близвал и така  ...  не мога да кажа че спазвам баш хранителния режим защото не винаги мога да ям в тоя определен час иначе горе долу хапвам тия работи :) аве да ви попитам таратора полезен ли е ? искам да кажа има краставица,мляко,чесан до колкото знам тия работи са полезни , а аз много обичам таратора и един приятел ми каза че бил вреден до като се качва маса искам да кажа не е желателно вярно ли е?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1