прецаках се...

Темата е заключена.

26.12.04
17:01

абе пичове кажете какво да правя,щото си бих омнадрен през пет дена и като минаха 2 седмици вземах бионабол и стигнах до 60мг на ден .изпих две кутии.а за пръв път вземам стероиди.разбрах че тожа е много като за пръв път и сега се чудя какъв цикал да правя на колко дена ит.н.

27.12.04
01:35

Как,по колко и колко време си зимал боинабола,и да не си обаркал дозировката щото има и такива които си милият ще са хапчета по 5мг а те са по 2 хах.Мен ако питаш,зимаи си боинабол само щом си зел такива количества ... трябва да ти се направи някав хубав цикал!Нз братле обаче ако си го зимал без карсил ... 60мг на ден ... ако си го задарйал 2-3 седмици смятаи че черният ти дроб е станал леш !

DI

27.12.04
02:23

[quote author=“ivan_horse”]абе пичове кажете какво да правя,щото си бих омнадрен през пет дена и като минаха 2 седмици вземах бионабол и стигнах до 60мг на ден .изпих две кутии.а за пръв път вземам стероиди.разбрах че тожа е много като за пръв път и сега се чудя какъв цикал да правя на колко дена ит.н.

Абе... “пич” кой ти каза, че трябва да взимаш стероиди без да знаеш елементарни неща за тях. Ако искаш да получиш някаква по-свястна информация относно приемането им трябва да напишеш: тегло, ръст, години, стаж и тн. В този форум не се толерира взимането на стероиди от малолетни и ще ти кажа защо.
:arrow: На първо място страничните ефекти на възраст под 25години са повече - спиране на растежа ( което е гарантирано на 100%, в следсвие калциране на костите ), хормонален дисбаланс ( който на тези години може да се окаже фатален ), възможността да останеш стирилен(без деца) е доста по голяма на тези години... няма нужда да изброявам повече предполагам, че ми схвана мисълта. Повечето от нежеланите ефекти могат да се избегнат при разумно приемане ( което в случея не е на лице )
:arrow: На второ място а и според мен съществения проблем... се изразява в наличието на достатъчно мозъчни клетки ( акъл и опит ). Обикновенно такива въпроси се отправят към този форум от комплексирани пикльовци навлезли току що в бодибилдинга на възраст от 14-16г. които слушат “тарикатите” показващи им “верния път”, поради простия факт че ги мързи да прочетат малко как се правят мускули с храна, тренировки и спане  ( не ме разбирай погрешно има много хора на тая възраст, които знаят какво правят, но ако разгледаш форума ще видиш много от горния тип ).
Съвета ми към тебе е да прочетеш поне това което има във сайта за стероидите след и да не забравиш да напишеш - тегло, ръст, години, стаж.

ВН

27.12.04
06:21

Отиваш при личния си лекар и го караш да ти даде направление за андролог! По здравната каса ще те прегледа безплатно!
На адролога му обясняваш супер подробно “цикъла си”! После се прибираш и следваш указанията му!  :evil:  Действай! И да не съм те видял да постваш, преди да си докладвал за оценка на лекаря!

AR

27.12.04
19:13

Мили боже докъде може да стигне човешката глупост.ти добре ли си кой идиот ти е казал да зобиш.отиди на лекар както те посъветваха.

27.12.04
20:04

абе иначе се чуствам добре и не съм имал изпитвал неудобства а този “цикъл” го правих септември.бях тренирал три месеца при ръст 180см и тегло 68кг .е сега съм 72кг но ка4их силовите си постижения.знаех че взимам много големи дози бионабол но се опасявах че в него има повече нишесте отколкото метандиенон.на 19 години съм.

27.12.04
20:41

[quote author=“Image”]Отиваш при личния си лекар и го караш да ти даде направление за андролог! По здравната каса ще те прегледа безплатно!
На адролога му обясняваш супер подробно “цикъла си”! После се прибираш и следваш указанията му!  :evil:  Действай! И да не съм те видял да постваш, преди да си докладвал за оценка на лекаря!

:!:  :!:  :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1