Еднотипна храна

22.02.08
19:06

Как мислите дали ще е проблем 3 от 6-те ми яденете през деня да са ориз по около 150-200 грама на порция.Ако ли не 3 поне 2 ?

22.02.08
20:54

Няма да е проблем, докато не ти втръсне да го ядеш, а и неразбирам защо ще е само ориз. Виж ако е пилешко месо, може, но ориза си има добри алтернативи като картофи, спагети, пълнозърнест хляб, царевица...

23.02.08
08:17

И на мен някои от храненията ми се повтарят доста често ( кафяв ориз + пилешко ) и чесно да ти кажа наистина омръзва.

ГП

23.02.08
09:19

За омръзване омръзва ... ама пийте повечко вода с тея сухи храни че иначе после лошо.Така бях на косъм от чичко доктор с голямата тръба :) ...
Правете си някакви супички с месцето и ориза примерно ... там без застройки и запръжки просто с малко от бульона ... и става добре като яхнийка ;)
Успех!!!

23.02.08
12:31

казано от hoool на 22.02.08, 19:06:

Как мислите дали ще е проблем 3 от 6-те ми яденете през деня да са ориз по около 150-200 грама на порция.Ако ли не 3 поне 2 ?

не е проблем, просто порцията не е нужно да ти е 150-200 грама, направи ги 50-100 грама

24.02.08
21:26

Мерси за отговорите.Голямото тъпкане започва :)

25.02.08
07:32

Еднотипната храна води до прием на едни и същи хранителни вещества. А доколкото зная няма храна, която да съдържа всички нужни ти хранителни вещества. Не забравяй, че качествено хранене не е смао нужните белтъчини, мазнини и въглехидрати. Нужни са много повече вещества, които се преценяват и подреждат в разнообразно хранене. Добре е да преразгледаш хранителния си режим.
Освен това, че не доставяш нужните вещества... другия проблем, който може да те споходи... проблем със стомаха. Ориза не е храна, с която може да се прекалява. Най-малкото може да те споходи запичане.
Добре е да преосмислиш храненето си!
Успех!

Д-

25.02.08
10:15

казано от Goshku88 на 23.02.08, 09:19:

За омръзване омръзва ... ама пийте повечко вода с тея сухи храни че иначе после лошо.Така бях на косъм от чичко доктор с голямата тръба :) ...
Правете си някакви супички с месцето и ориза примерно ... там без застройки и запръжки просто с малко от бульона ... и става добре като яхнийка ;)
Успех!!!

В една диета е почти задължително да се хапва супичка. Зеленчукова супа е най-подходяща.

Замени едната порция ориз с печени картофи и гледаи с ориза и картофите да ядеш и протеин (пилешко, телешко, пуешко).

25.02.08
10:25

Проблеми няма, но аз съм за разнообразната храна! Все пак предполагам не си професионалист... Както казаха преди мен става доста запичащо положението, ако зациклиш всеки ден на ориз. Препоръчвам ти да ядеш и овес и трици, които да те олесняват в някой работи ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.02.08 16:57.

ГП

25.02.08
14:52

Да.Примерно във триците има мисля 10 пъти повече фибри от овеса ... поне нещо такова бях чел пради.Трици можеш да си намериш във Фантастико ;) стават да се слага по малко в омлета или заедно с овеса и млякото ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1