НВД

25.02.08
08:06

Здравейте!Ето диетата която започнах преди няколко дена..За целия ден си разпределям 1 пиле(кило някъде,сварено и след това опечено),3-4 кисели млека обезмаслени,4-5 яйца без жълтъка и 1 хляб Бонус или какъвто има в магазина от тези ръжените и ако ми се пие обезмаслено прясно мляко.Тренирам през ден много интензивно макс. 1 минута между сериите.Не тренирам по-често,защото работата ми е много тежка и не мога да се възстановя като хората.Добавки не приемам засега,но до 2 седмици ще почна аминокиселини.Стаж имам 3-4 години,но прекъснах за близо година и станах свиня дебела.Години 21,ръст 180 см,тегло 102 кг.Еми дадох най-важното чакам ви мнението за хранителния режим.Благодаря предварително...

BU

25.02.08
09:09

казано от fe2_vanio на 25.02.08, 08:06:

Здравейте!Ето диетата която започнах преди няколко дена..За целия ден си разпределям 1 пиле(кило някъде,сварено и след това опечено),3-4 кисели млека обезмаслени,4-5 яйца без жълтъка и 1 хляб Бонус или какъвто има в магазина от тези ръжените и ако ми се пие обезмаслено прясно мляко.Тренирам през ден много интензивно макс. 1 минута между сериите.Не тренирам по-често,защото работата ми е много тежка и не мога да се възстановя като хората.Добавки не приемам засега,но до 2 седмици ще почна аминокиселини.Стаж имам 3-4 години,но прекъснах за близо година и станах свиня дебела.Години 21,ръст 180 см,тегло 102 кг.Еми дадох най-важното чакам ви мнението за хранителния режим.Благодаря предварително...

Ти като спря да тренираш защо продължи да ядеш същото количество ? : ))

И какъв точно ти е въпроса?Искаш да свалиш килограми и питаш за НВД диета?Аз немога да открия топлата вода.В сайта има статия за НВД.Намери,прочети,изготви си режим и готово.

03.03.08
07:30

Въпроса ми беше като количество и качество на храната дали е добре за период на чистене?Започнах аминокиселини(Амино 2700 на Универсъл) сутрин след ставане и след тренировка.Суроватъчен протеин към 40 гр. пия като следобедна закуска между храненията.Въпроса ми добър ли е като цяло режима на хранене трениране и суплементи за чистене на мазнини(бърнери не приемам)

03.03.08
16:00

Забравил си най важното! Зеленията , не я забравяй ! Краставици , броколи  и тнт всякакви зелени зеленчуци . Дават нужни на тялото фибри ( въглехидратите в тях не се броят) . Пий витамини и минерали по време на НВД-то . Не виждам почти никакви източници на важни мастни киселини и въобще мазнини .

03.03.08
16:44

Мдам когато въглехидрата е сведен до минимум, е добре да приемаш мазнини...

Това колко въглехидрати прави на ден.Ако са правилни сметките ми в един хляб Бонус има около 120 грама въглехидрати, а ако хляба не е бонус цифрата драстично се увеличава, във всяко кисело мляко дори да е обезмаслено има около 20 грама и ....идват около 200 гр на ден.Правилно ли смятам, така ли ти е базирана диетата на 200 гр въглехидрати на ден.

04.03.08
12:18

казано от Иван Шишманов на 04.03.08, 05:43:

Това колко въглехидрати прави на ден.Ако са правилни сметките ми в един хляб Бонус има около 120 грама въглехидрати, а ако хляба не е бонус цифрата драстично се увеличава, във всяко кисело мляко дори да е обезмаслено има около 20 грама и ....идват около 200 гр на ден.Правилно ли смятам, така ли ти е базирана диетата на 200 гр въглехидрати на ден.

В бонуса има доста въглехидрати които са фибри и не се броят защото не се усвояват .

06.03.08
11:20

Последните 5-6 дни деня ми изглежда така:
Ставане 7 часа-2 таблетки Амино 2700 на Юниверсал.Кафе..
7,20-7,30 кофичка обезмаслено кисело мляко+40 грама някъде суроватъчен протеин.
към 9,30-10 ям бяло пилешко месо с няколко филийки(3-4) пълнозърнест хляб.
12 часа пак същото
14 часа-пак протеин с вода или с обезмаслено прясно мляко
16-17 часа 4 яйца или пак пилешко
18-19 часа тренировка
след тренировката веднага 2 таблетки Амино 2700.
30-40 мин след тренировката имам едно по сериозно хранене  пак с пилешко и 4-5 филийки хляб
Преди лягане към 22 часа пия пак протеин и си лягам.
Еми това е за деня имам 2-3 кофички кисело мляко,4 яйца(цели),едно пиле към 1 кг,прясно мляко колкото ми се пие,4 таблетки Амино 2700 и 3-4 приема на суроватъчен протеин и половин пълнозърнест хляб!.
Ефекта засега е свалих от 106 на 100,5 сега пък съм 102(незнам защо??).Размерите на ръце,гърди и крака ги запазих.Свалих към 2-3 см. от талията КОЕТО МИ ХАРЕСВА.Забелязвам че се орелефявам а си запазвам размерите.Общо взето добавки за първи път пия сериозно.Кво ще кажете за диетата?Не съм смятал протеин,въглехидрати и мазнини но се чувствам добре засега...Пак ще пиша

Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 06.03.08 11:21.

казано от GH0$T на 04.03.08, 12:18:

В бонуса има доста въглехидрати които са фибри и не се броят защото не се усвояват .

Току що бях в магазин и се загледах по хлябовете Бонус.Специално забелязах най употребявания им Ръжен хляб.На опаковката пишеше, че 100гр съдържат 42 грама въглехидрати от които 13 грама са влакнини.Тоест въглехидратите които се усвояват са приблизително 29 грама на 100 гр продукт имайки в предвид , че хлебчето е 380 гр се падат около 110 грама въглехидрати на ден само от хляба Бонус.Разбира се ако консумира някой от другите видове на Бонус тези цифри може да са различни, но едва ли биха били много различни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1