15.12.04
00:26
Христомир Христов взе профи карта ! На 10 декември в БФКФ пристигна писмо, с което Христомир е приет в професионалната дивизия на IFBB, повече информация четете тук . Нека да му честито на Христомир !
по-здрави
15.12.04
11:34
Най-накрая.Успех му желая на Христомир,а дано да разбие мита ,че в БГ няма добър културизъм. :)
15.12.04
11:44
Хахахах той е човека който им показа, че в БГ определено има културизъм. Желая му успех и стискам палци.
Браво,браво на Христомир,наи накрая в световния бодибилдинг да имаме състезател. 8)
Браво на Христомир. Сега ако успее и да обърне тенденцията награди да се дават само на добичта (като Рони и Джей) ще бъде хубаво =)
Най-важното - дава надежда и пример за други българи, тръгнали по този път...
Браво на Христомир, а Лео е много прав!!! Ицо е горе-долу като Крис Дим, който има много балансирана физика, въпреки че сред тия “глигани” трудно минава номера :(
Много голям успех е това за Българският културизам. Ако има желаещи можем да идем да подкрепим Ицо на първото му профисионално състезание.
по-здрави
16.12.04
17:56
То желаещи ще има ама пари няма да имат.Между другото европейското тази година по всяка вероятност ще е в Румъния което си е близко и няма да са чаак толкова големи разходите ама все пак ...
Да до румъния може да минем ефтино примерно с влак ако патуваме ,но въпроса е билета колко ще струва и дали може да се купи билет от България за европейското.
по-здрави
17.12.04
17:03
Така и стана както той си плануваше , браво
Аз определено ще отида на следващото му голямо състезание па където и да е то
последните две му обещавах , и все ми излезе нещо да правя, ама сега сам там, ще е хубаво ако има хора да го подкрепят по такива места, макар че той и сам има психиката и самочувствието на шампион
Честито! Аз като му гледах DVD-то си мислех, че би изглеждал доста добре на 82кг и изчистен при това. Нека му стискаме палци и му пожелаем здраве, другото, както той казва, само ще дойде с времето.
Моля пишете на кирилица. Превеждам поста Ви, но гледам и друг път съм ви предупреждавал. Да не се повтаря.
Mr_Muskul
Братле, няма го из интернет. Видях го да се продава в магазина на Момчил Милев в София и струва 14.99. Но според мен си заслужава човек да си го има. Пък нали съм си маниак аз и го имам :)
Който иска да си пишем за културизъм - да ми пище на мейла
Ок братле аз нямах представа нали за какво става на въпрос ,но трябва да го уважим човека и да си купим двд-то 100%.
по-здрави
20.12.04
22:14
[quote author=“aeshna”]Братле, няма го из интернет. Видях го да се продава в магазина на Момчил Милев в София и струва 14.99. Но според мен си заслужава човек да си го има. Пък нали съм си маниак аз и го имам :)
Който иска да си пишем за културизъм - да ми пище на мейла
Що то не го ъплоднеш някаде да ги дръпнем да видим за кво става въпрос.
Не съм го метнал в интернет, защото тук в София съм на квартира и нямам РС. Иначе ако имате 15 кинта, заделете ги и си купете диска, мен още повече взима да ми харесва, да не говорим че и приложих програмата му за седмица - като брои повторения, последователност на упражненията о т.н. и да ви кажа, много добро помпане накрая.....нямам сили дори за протеин, хехе. :P :P
На всички ви желая успешно трупане на мускули, за мен това започна :wink:
Чао засега, ако имате вупроси пишете ми!