14.02.08
17:52
Здравеите ,имам следните продукти : Animal Test , Animal Pump ,протеин на Optimum Gold standart и много силни витамини.Как най- добре да ги комбинирам и необходимо ли да си купя още някакъв продукт .Целта ми е покачване на мускулна маса . аз сам на 21 год 170 и 65-68 килограма . тренирам от 2 години
Най-добре както препоръчват.
Анимал теста с предтренировъчното хранене, което трябва да е два- два часа и половина преди тренировка, защото пъмпа е желателно да се пие на празен стомах, доколкото е възможно.В противен случай храната неутрализира действието му.
Първите дни ако питаш мен да има повече разлика между приемите им , за да видиш как ще ти се отразят.
п.с. Анимал Пъмп е страхотен продукт, в комбинация с Тест-а и правилно хранене ще си много доволен.
п.с.2 витамините със закуската
14.02.08
21:39
Гледах, че UNIVERSAL препоръчват ANIMAL TEST да се приема 6 поредни седмици (тоест, две кутии една след друга), след което да се направи месец почивка.
Колкото до PUMP - подкрепям напълно emzo. В момента пия втора кутия в комбинация с Stak2 и ефекта е повече от чудесен. Със сигурност и за вбъдеще пак ще си купя от тоя продукт! Но хайде стига толкова, че започна да бие на реклама, макар че не е :)
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 15.02.08 08:36.
15.02.08
05:04
Както и Владо е казал,за да е пълен и забележим ефекта трябва да се изпият 2 кутии Анимал Тест,иначе комбинацията е перфектна, особено щом имаш и протеин,въпреки,че моето мнение е,при тези килограми ,които си все още не си достигнал потенциала си ,за да преминеш към Анимал Тест,но щом си решил пробвай с 2 кутии една след друга,защото все пак чудеса за 21 дена не стават,все пак това са натурални добавки. На всяка цена 2 кутии Тест една след друга.
Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 15.02.08 05:23.
15.02.08
09:26
Взимай 1 пак дневно от Animal Test с храната. В тренировъчни дни вземи един пак покрай храненето преди тренировка! Animal Test работи перфектно, когато се комбинира с тренировка за маса, когато се увеличат калориите и протеина. Трябва да пиеш повече вода докато трае цикъла с Animal Test. За най-добри резултати направи два последователни цикъла, които са равни на 42 дена! След това направи 4 седмици почивка от Animal Test-та. През времето на почивка се препоръчка Animal M-Stak, за да запазиш чистата мускулна маса, която си постигнал, благодарение на Animal Test-та!
добре мерси за информацията, значи ще си взема още един Test и един M stak.A почивка между теста и стака трябва ли да направя ?
16.02.08
14:02
Едно нещо не мога да разбера - решил си да изпробваш тези продукти,а задаваш някои много елементарни въпроси, на които има отговори на самите опаковки на продукта. Нито един ли от вас във форума не чете инфо за продукт преди да си го купи, или само виждаш картинка или реклама и първосигнално си го купуваш? Наистина ми е много странно!!!Учудвам се на мързела на повечето хора от този форум. Айде разбирам евентуално да не знаете английски, като не можеш да събереш и да проучиш някой продукт не си го купувай.
Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 16.02.08 14:10.
16.02.08
14:19
казано от deyan__bs на 16.02.08, 13:11:
добре мерси за информацията, значи ще си взема още един Test и един M stak.A почивка между теста и стака трябва ли да направя ?
M-Stak-ка го почваш веднага след като свърши цикъла с теста, написал съм ти го в по-горния пост.
Начин на употреба на M-Stak:
Взимай по 1 пак всеки ден в продължение на 21 дена. При тренировъчните дни взимай пака 45 минути преди тренировка. Когато не тренираш го вземи сутрин или ранния следобед.
A някои да има опит с този продукт- Nocturnabol ? това също е хранителна добавка не е стероид
16.02.08
15:17
казано от deyan__bs на 16.02.08, 14:56:
A някои да има опит с този продукт- Nocturnabol ? това също е хранителна добавка не е стероид
Това е добавка на Advanced Muscle Science. Предназначен е да покачи мускулната маса докато си почиваш или по скоро докато спиш. Специална формула, която те приспива дълбоко. Казват, че без това дълбоко заспиване не можело да се достигне максималната среда за мускулно нарастване. Добавката помага да заспите по-бързо, за да е по голямо възстановяването и съответно растежа.
Това са глупости за мен и тази добавка няма място на пазара за суплементи, но...
Пак и това е тема за други продукти.
16.02.08
16:25
казано от LawrenceTaylor на 16.02.08, 14:02:
Нито един ли от вас във форума не чете инфо за продукт преди да си го купи, или само виждаш картинка или реклама и първосигнално си го купуваш?
Или решават да си го купят, “защото един як от фитнеса им е казал, че е добре да се пие” :)
ot 10 дена приемам тези опродукти и ефекта е невероятен.изклучителна сила , избухваща енергия и размери
Мисля да комбинирам animal test с креатин и протеин или първо да направя един месец с креатина и след това да го сменя с animal test и акво друго мога да добавя?Целта ми е да кача няколко килограма,ако може някой да ми одговори моля.Бях на лечение около 4 месеца и изгубих 8 килограма.
07.11.10
12:50
казано от Stafo на 07.11.10, 11:55:
Мисля да комбинирам animal test с креатин и протеин или първо да направя един месец с креатина и след това да го сменя с animal test и акво друго мога да добавя?Целта ми е да кача няколко килограма,ако може някой да ми одговори моля.Бях на лечение около 4 месеца и изгубих 8 килограма.
Ще сменяш анимал тест с анимал тест - абе направо си вземи анимал тест? :D За друго - съветвам те да си вземеш анимал тест и можеш да го комбинираш с анимал тест :D
Това е точния отговор на въпроса по начина зададен от теб. ;)
Иначе за тест бустери си има определена възрастова граница - под 30 няма смисъл.
Няколко килограма, ако си тренирал редовно можеш да върнеш и след месец-два само с добро хранене и тренировка, а това обезсмисля ползването на добавки. Вземи си по-натам креатин и протеин и изобщо не се заглежодай по прехвалени продукти. Залагай на нещо базово, доказано и работещо.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 07.11.10 12:51.