24.02.08
22:06
Здравейте на всички! Редовно чета интересните за мен теми във форума.Но сега имам конкретен въпрос.Подходящ ли е за мен този продукт - Lipo 6x? Висока съм 1.52 и съм 47 кг, но си имам мазнинки.И тъй като съм ниска ми личат, а честно казано повече няма да раста. Да уточня, че досега съм ползвала различни fatbuner - и и в същото време съм спазвала хранителен режим, но няма и няма резултат.Затова малко се обезкуражих и реших да попитам тук за това.Иначе си тренирам вкъщи поне през ден, като спазвам режим -го спазвам стриктно(хранителен).Последното, което пих бе L-Carnitine за 7 седмици, но резултата беше -2см от обиколките на талията, ханша и бедрата.Ще бъда благодрна на всеки, който отговори или просто ме посъветва как да “изгоря “обиколките си.
25.02.08
10:05
Lipo се използва, както от мъже така и от жени. При този продукт трябва да се спазват много неща, които са описани на етикета. Нядявам се знаеш английски, защото до сега в БГ не съм срещал Lipo с БГ стикер с обяснения върху него.
Обиколките се изгарят най-добре с комбинация храна и кардио (40 минути на ден или през ден са достатъчни, когато си на “подходяща” диета)
25.02.08
14:10
Благодаря много за съвета!Нямам проблем с английския, ще се справя с тази страна.Надявам се да ми е подходяща диетата: ниско съдържание на въглехидрати (предимно сутрин) и мазнини, и повече протеини (меса, яйца и др), от които честно казано вече ми се повдига. Ям по 6-7 пъти на ден.Но за каузата - какво да се прави.Търпя и критики относно хранителния режим, така че ако някой иска, нека ме посъветва.