Bodybuilding.com shopping

Темата е заключена.
ГН

22.02.08
10:34

Здравейте! Сигурно вече и била повдигана темата. Все пак бих искал да попитам някой пазарувал ли е от този сайт? Ако, да, каква е процедурата - нещо кредитни карти ли трябва да имаш, какво ли?
Благодаря!

Темата беше редактирана от GH0$T на 25.02.08 15:47.

ВИ

22.02.08
10:53

казано от Георги Николаев на 22.02.08, 10:34:

Здравейте! Сигурно вече и била повдигана темата. Все пак бих искал да попитам някой пазарувал ли е от този сайт? Ако, да, каква е процедурата - нещо кредитни карти ли трябва да имаш, какво ли?
Благодаря!

Доколкото знам не приемат поръчки от България. А и е разправия с митници и документи. По-добре си пазарувай от БГ сайтове. Вече има всичко и не се налага да чакаш седмици и да се разправяш.

JO

25.02.08
11:52

казано от Валентин Иванов на 22.02.08, 10:53:

Доколкото знам не приемат поръчки от България. А и е разправия с митници и документи. По-добре си пазарувай от БГ сайтове. Вече има всичко и не се налага да чакаш седмици и да се разправяш.

абсолютно прав си! Аз си поръчах преди месец от там и ме рифънднаха. Свързах се с тях за пояснение и ми казаха, че не пращат до България.

25.02.08
15:28

Темата е дискутирата и преди . Причината поради която не може да се пазарува от там е измамите с български кредитни карти . Хората са изпатили и сега внимават .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1