25.02.08
19:31
в момвнта тренирам веднъж в седмицата, правя пет серий със крив лост и след това още пет с дъмбели но нещо тая ръка не расте, добре се храня взимам протеинче но резултати никви, какви упражнения е най добре да правя за бицепс и колко пъти в седмицата?
По веднъж стига ... даже намали общите серии за самия мускул на 6-8 ( ти в момента правиш 10 )
Упражненията ги сменяй ... може концентрично да правиш .. прав лост ... хамър ...
казано от balu на 25.02.08, 19:31:
в момвнта тренирам веднъж в седмицата, правя пет серий със крив лост и след това още пет с дъмбели но нещо тая ръка не расте, добре се храня взимам протеинче но резултати никви, какви упражнения е най добре да правя за бицепс и колко пъти в седмицата?
Веднъж е достатъчно: 2-мах.3 упражнения по 3 серии е ОК.
25.02.08
20:24
мерси за отговорите, а как е най добре да ги правя(да редя килата), примерно аз загрявам в момента с 30кг с кривия лост 2 серий, след това слагам 35 правя 1 серия и след това още 2 серий на 40кг, след това правя с дъмбелите 5 серий по 8 пъти със 17кг
25.02.08
21:53
казано от Стоянчо на 25.02.08, 20:50:
Загрявката не я брой за серия.
а е това не го знаех, мерси много :)
:sick: iskam da pitam kak da napravia goliama raka biceps triceps ramo koi oprajnenia sa nai dobri i kolko pati v sedmicata da gi pravia i ako pia protein ili kreatin 6te pomogneli ili niakakvi drugi dobavki
Петко К - пиши на кирилица!
Мнението беше редактирано от Петко К на 26.02.08 20:29.
Мисля,че скрипците за много подходящи ,както и скота.Тва са 2те упражнения ,които могат да ми докарат мускулна треска.С дьмбели и прав лост просто не става.Опитай да ги вкараш тия упражнения(като скрипеца последно).Ще го усетиш вярвай ми :)