25.02.08
21:47
Значи на 16 години съм и почнах да взимам креатин .. обаче нали от началото има зареждащ период от 5 дни по 20 грама на ден днеска ми беше 3тиа ден и отидох в фитнеса и фитнес инструктурката ми вика , че не било за мен тва а за по голями се отнасяло и от толко мн прием на креатин нещо за кръв ми приказваше , че съм щял да пикам има ли нещо вярно в тва или не ?
25.02.08
23:25
Или ти не си я разбрал, или тя не те е разбрала. Страшно нема.
П.П. Вънка нека си вАли, я съм си добре ...
26.02.08
07:30
казано от cecko на 25.02.08, 21:47:
Значи на 16 години съм и почнах да взимам креатин .. обаче нали от началото има зареждащ период от 5 дни по 20 грама на ден днеска ми беше 3тиа ден и отидох в фитнеса и фитнес инструктурката ми вика , че не било за мен тва а за по голями се отнасяло и от толко мн прием на креатин нещо за кръв ми приказваше , че съм щял да пикам има ли нещо вярно в тва или не ?
Според мен си избързал с приема на добавката. Не се впускай в това да пиеш добавки. Опознай спорта, научи се да се храниш и да тренираш. И според мен си ти е рано да посягаш към креатина. Не забравяй, че това си е нов продукт, по който вече има много удари. Споменават се негатични странични ефекти. А за младия ти организъм е ряно.
Според мен спри креатина и транирай натурално. Когато влезеш в ритъм сам ще можеш да преценяваш.
Успех!
01.03.08
18:33
За мен тва за креатина са си глупости,как може да пикаеш кръв от него,се едно да ядеш много телешко и да хванеш рак...най много да те хване някое разтройство,пий си го по 10-15 грама като те е страх ама според мен опасенията ти са безпочвени.