25.02.08
01:15
Може ли някoи да ми каже за опакoвките на Bcaa и Amino 2222 на ON защо в сайта на ON опаковките са залени на цвят а в бг сайтовете са червени?И не само на тези продукти а на всички питам за да сам спокоен за качеството!Ако знае някои защо са тези разлики нека ми обясни.
Темата беше редактирана от Nike09 на 25.02.08 01:19.
25.02.08
06:33
Смениха си етикетите миналата година. Съдържанието е еднакво, само цветовете са други.
Точно така, имат останали опаковки от старите и като продадат вече ще са само зелени.
Качеството на фирмата е много добро, ментета не съм срещал, единствения (и то голям) минус са цените на продуктите.
При това не цените на Оптимум, а цените на които ги продава в БГ Момчил Милев. Около 3 пъти по-високи от цените в САЩ.
Затова много хора си поръчват продуктите от www.bodibuilding.com и им излизат значително по-евтино.
Тез Амино 2222 таблетите по-точно са много добри 2 гр белтък в таблетка направо къртят мивки препоръявам ти ги в момента ги ползвам
Мнението беше редактирано от Mitaka на 25.02.08 07:15.
казано от mitaka101 на 25.02.08, 06:57:
Точно така, имат останали опаковки от старите и като продадат вече ще са само зелени.
Качеството на фирмата е много добро, ментета не съм срещал, единствения (и то голям) минус са цените на продуктите.
При това не цените на Оптимум, а цените на които ги продава в БГ Момчил Милев. Около 3 пъти по-високи от цените в САЩ.
Затова много хора си поръчват продуктите от www.bodibuilding.com и им излизат значително по-евтино.
Само тоя М.Милев ли внася Оптимум в БГ? Д**а и монополиста!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.02.08 10:29.
Да, само той. Взел е изключителни права за Балканите. През месец вдига цените. Миналия месец долара падна, а неговите цени се вдигнаха. Отново. Вече не ги пише в каталозите, а на отделни листчета защото ще трябва да сменя каталозите през месец. Той и натова му е намерил цаката - декември месец ми ПРОДАДЕ каталог.??? За първи път видях такова чудо - да продаваш каталози на дистрибуторите си. По 2 лева. После пусна новите тънки каталогчета безплатно, ама до кога - ще видим - може да им прасне левче цена :)
А за цените - що пък да не ги вдига, като и конкуренцията ти продава на десеторни цени?
В този бизнес (в БГ) под 400% надценка не слагат нито вносителите, нито “производителите”.
Виждал съм и МНОГО по-високи надценки.
Всичко това не ми пречи да оставям по хилядарка на месец при него, защото Оптимум са добра фирма и препоръчвам продуктите и на клиентите си. Само насочвам тези, които не ги мързи към http://www.bodybuilding.com/
:)
Ето три цени на един и същ продукт:
1)http://www.optimumnutrition.com/products/100-whey-gold-standard-p-201.html
2)http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html
3)http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=1
Цените на дребно за 5либри са:
1)$36
2)$42
3)161лв.
Това сравняване ме прави горд като Българин с нашия висок стандарт - да можем да си позволим такива цени.
:) :) :)
А иначе протеина е върха и две педи над него.
Мнението беше редактирано от mitaka101 на 25.02.08 11:10.
25.02.08
21:37
Митак, мога да ти кажа само едно голямо ЕВАЛА за изказването!
Скромното ми мнение е, че една част от БГ вносителите (няма да визирам конкретни фирми) работят против този спорт!
Аз не съм от мързеливите и затова съм заложил на онлайн търговията ;)
Това е моето лично мнение, с което не задължавам никого!
Лично съм ползвал класик уей и креатин монохидрат на Оптимум и съм Адски доволен :)
След 2-3 седмици ще си поръчам от http://www.netrition.com/
BCAAs пак на Оптимум и не смятам да сменям марката скоро
препоръчвам го на чудещите се какво да изберат %-P
Успех
Optimum Nutrition иска ли питане?
Коментирайки сравнението на Митака,ще кажа:еми да си вносител на добавки днешно време,100 % печалба.Разделиха си пазара,един оптимум,друг сайтек примерно,3ти Уейдер и прават пари.Обаче знаят,че никой опитен и човек занимаващ се сериозно с тоя спорт няма да си купи Нутрим и така.
Хората в др страни работат за 3-4 пъти повече от нас,а протеина им е 2 пъти по-евтин...Кво да говорим повече.
Мнението беше редактирано от Финдо на 25.03.08 20:37.
Цената на 5лб 100% WHEY в сайта на компанията е $75, а не $36. Това за 400% надценка не е вярно. Казвам го най-добронамерено, но не разбирам защо негодувате за по-високите цени в БГ отколкото в САЩ. Всичко в Европа е по-скъпо, второ разликата в цените на добавките в БГ и Европа не е голямо. Няма как продукт който се произвежда в САЩ да струва същите пари тук - има мита, ддс-та транспорт и много много други разходи. Защо негодувате против хората които внасят продуките? Разбира се, че е бизнес - както и търговията с коли, дрехи, техника и т.н... всички тези неща са доста по-евтини в САЩ. Искате някой да развива бизнес и търговия - да ви предлага продукти да изгражда дистрибуторска мрежа безплатно? Ей така просто за да може на потребителя да му е евтино? Няма такъв наивник. Ами то и водката в дискотеката е много по-скъпа отколкото в метро... това е БГ манталитета... честно казано не знам с какви думи да го обясня на някой хора в този форум, не знам дали причината е в ниската възраст на членовете или друга, но много хора не разбират някои неща. С поста си не искам да обидя/засегна никого... просто ме дразнят някой наивни изказвания.