Фет бърнари!

DO

19.11.04
23:16

Значи 1во да кажа не ми казвайте да чета из форума щото съм го чел ! :)
Значи след няколко месеца Февруари да кажем смятам да почна да чиста знам че не е най-доброто време но така съм решил та мисля да си взема л-карнитин на Нутрин щото съм го използвал и ми хареса и имаше резултат та да питам какъв друг фет бърнар ще ми препоръчате ? кажете независимо цените аз ще си реша ?

22.11.04
01:59

Супер фетбърнър на Американ Масъл.
Темата леко не е за тук май. :evil:
Да прав си. Мерси за забелешката!
Емил

DO

21.12.04
13:19

е що да не е за тук ?

25.12.04
21:18

До Дон_антон!

Л-карнитинът не е фат-бърнер! Той се разглежда като аминокиселина. А иначе фат-бурнер си вземи на Американ насъл, сполучливи са от към цена и ефект!

Успех!

MI

26.12.04
11:11

Не че искам да правя реклама на мусаши, но при мене задоволителен ефект имаше от фетбърнарите на мусаши и по-специално от Фет Лос Формула.Иначе съчетанието на фетбърнар с л-карнитин е много добра и дава възможност на организма да отстрани по-голяма част от ненужните мазнини.
успех
по-здрави :)

DO

27.12.04
01:05

и аз мислех точно за фет лос формъла и л-карнитин но не сум ги взел още! ти колко време ги пи ?

MI

27.12.04
09:53

Ми фет лос формулата към месец и половина , ма аз бях изпил тогава 2 кутии по 150 гр.Ефекта беше много голям - наистина много добър ефект имаше.Сутрин нагладно и преди тренировка,а в дните ,в които не тренирах не съм пил.Чудесно се получава ,ако си съчетаеш дозата с едно кафе или две кафета- стимула за тренировка е голям.
успех
по-здрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1