Gainer + BCAA + Creapure

22.02.08
07:15

Добра ли е комбинацията точно от тези три неща и ако има по добра каква е? Също кои фирми са за препоръчване? Примерно аз пия Гейнер на Юнивърсъл, БЦАА на Уейдер и Креапюр на Ултимат-добри ли са?

22.02.08
08:10

Има ли значение, дали да са добри, след като вече така и така си ги купил и ги пиеш?
И трите марки са много добри, особено първите две. Ако се храниш качествено и си пиеш добавките както трябва, ефект ще има.

23.02.08
12:44

Свършват гейнера и амино киселините и се чудех дали пак същите марки и дали изобщо същите добавки да купувам пак ;)

26.02.08
19:07

А и нещо започна да ме боли лявото рамо, когато правя лежанка. Ако може някой да ми каже какво да го правя ще съм много благодарен!

26.02.08
19:51

казано от Dostin на 26.02.08, 19:07:

А и нещо започна да ме боли лявото рамо, когато правя лежанка. Ако може някой да ми каже какво да го правя ще съм много благодарен!

Специално за рамото:
1.Ако тренираш гърди и рамо в един ден - раздели ги занапред;
2.Тренирай известно време гърдите само с дъмбели, така ще вдигаш точно колкото можеш без чийтинг и изкушения да трупаш и трупаш на лоста с нагласата, че другата ръка ще избута или ще вдигнеш задника ...
3.Ако болката е силна или се засили - ПОЧИНИ си 2-3 седмици.

JO

28.02.08
12:00

казано от Dostin на 26.02.08, 19:07:

Включи прием на глюкозамин или от аптеката или на някоя марка (Оптимум например).
Относно дали са добри суплементите, дето си си купил - да, добри са, с изключение на Уидър. Според мен Уидър са боклуци, направени с комерсиалната цел да се трупат колкото се може повече и повече пари. Не може да се има доверие на капиталисти като братята Уидър.

23.04.08
21:09

Благодаря за съветите - послушах Ви- починах 2 седмици, започнах да приемам глюкозамин и вече нямам проблем :)

(А това дали е добро - http://www.btn.hu/taplalek_kiegeszitok/product/view/819)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1