Гуша

10.02.08
15:11

Е ще ме извинявате ако има такава тема, макар че търсих 1 час... А и много теми се повтаряттттт и без това.:)
Та искам да питам как се сваля гушата и дали е възможно естествено ?
И възможно ли е при оголемяването на врата и гушата да става по голяма?

MO

10.02.08
15:59

Не знам дали може да се сваля,едва ли :D… Малко смешно звучи темата,но наистина и аз съм забелязал при някои хора увиснала гуша или “пълна” като на кокошки... но това се наблюдава при възрастни хора след 45г.

KA

10.02.08
17:10

Има хапчета за гуша преди даваха в децката градина. Питай в аптеките.

ZO

10.02.08
19:02

казано от KaL4y на 10.02.08, 17:10:

Има хапчета за гуша преди даваха в децката градина. Питай в аптеките.

:ahhh: Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
И за да не е напълно офтопик отговора ми-предполагам, че донякъде е до ген...може би при нисък процент мазнини ще си личи по-малко.Въпреки всичко след 45-50 години много хора имат “гуша”,като по принцип са по-пълните хора-което отново ме навежда на мисълта,че зависи доста от телосложението.

Мнението беше редактирано от zoben_pitbul на 10.02.08 19:06.

10.02.08
19:34

Момчета, оправихте ми настроението с тази тема :-)

11.02.08
07:22

Ако говориш за адамовата ябълка отпред.Изпъкналото на врата,гръкляна,то не се маха.

11.02.08
15:48

Ми възможно ли е като ми расте врата да пораства и тя?

ZO

11.02.08
17:18

Ееее аре научете се да се изразявате малко...Ест адамовата ябълка не може да се промени,това вече е абсолютно само въпрос на ген.

12.02.08
08:05

След 16-18 години няма да расте повече.Не е много естетично,вярно.Но е въпрос на ген.От хормоните в пубертета нараства.

26.02.08
20:13

И аз сьм така,и майка ми е така,и дядо ми е така...Миналата година бях с 10 кила надолу и пак си личеше,но не толкова.Просто май там се слабее накрая,трябва доста да окльощавееш,за да не се вижда ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1