27.12.04
01:59
Здравейте, колеги :D
Тези дни се опитах да направя български сайт за Мр.Олимпия, в него има снимки, резултати, информация, чат, анкета .... не е 100% заваршен, но ми се иска да чуя Вашите мнения за сайта като замисъл.
Адресът е: www.olympia-bg.tk или http://olympia-bg.atspace.com
Който има снимки или информация,за която смята, че е подходяща за страницата-нека пише, е-мeйлът на сайта е mr_olympia@mail.bg
Ще има и секция за снимки на потребители и който има и иска да се види там, може да изпрати на същия е-мeйл с малко информация за себе си.
Ами идеален е всяко такова нещо е 1 стъпка напред в популярноста на спорта
П.С. Действай в същия дух.Успех
Мисля че саита ти е отличен ако се заемеш и да го обновяваш от време на време ще е перфектно!!! Продължаваи все така
Супер е братле и на мене ми харесва ! Сложи ако искаш някви връзки към сайтове и връзки към нашият форум. Примерно към някви теми в ,които разглеждаме дадено инфо от сайта ти и тн. :) .
по-здрави
[quote author=“master”]Мисля че саита ти е отличен ако се заемеш и да го обновяваш от време на време ще е перфектно!!! Продължаваи все така
Нали е за олимпия мастер няма много какво да се обновява толкова може да се прибавя това е по точната дума
браво бе mushmurok.Много ми хареса сайта ти.Много добре си го направил и има доста полезно инфо.
Ехххх... Абе аз това имах предвид ама нали ма знаеш че често не се изразявам правилно или се изхвърлям в някои мнения
[quote author=“master”]Ехххх... Абе аз това имах предвид ама нали ма знаеш че често не се изразявам правилно или се изхвърлям в някои мнения
Нема ядове master ще свикна ще свикна :D :)
Сайта е перфектен!!! Само както казва мастър, да го обновяваш по-често и малко повече инфо ако докопаш и нямаш равен :)
В сайта има и раздел за претенденти ... кажете кой бихте искали да видите в тази категория, може и да не са се явявали на Олимпия.
Скоро ще кача Маркус Рул, Сомбати и Лу Фериньо
:D
30.12.04
23:01
Поздравления за хубавата идея. Радвам се, че има хора, които мислят за популяризирането на “пъмпинга”. Нека авторът на сайта ми пише, може да измислим нещо съвместно.
31.12.04
10:44
Работа :)
Около Нова година направих някои подобрения по сайта
www.olympia-bg.tk
Това е нещо като завършена версия, защото смятам да добавям бодибилдери в “претенденти” последн окачих галерия на Лу Фериньо
За тези които са виждали старата версия - коя Ви харесва повече ?
:)
Всеки, който има снимки и желание да се види в сайта, до “големите батковци” в раздела Вашите снимки :D
може да изпрати на адрес mr_olympia@mail.bg с малко информация за себе си.
www.olympia-bg.tk
05.01.05
15:56
Много добър саит пожелавам ти да продължаваш със същото темпо и занапред аре жив и здрав :wink:
08.01.05
00:59
сега видях сйта ... но комент много луд страшно добър имам само една малка прищявка ( молба) аи сложи снимки на флекс и лее приист както и на други такива лубими на публиката и мен културисти
Знам че сайта е за мр и мис олимпия ама сега аи плс
08.01.05
01:39
Под опера нещо не се разбира с кирилизациите, но това и друг път съм ти го казвал на друго място.
Благодаря за вниманието.