Сайт за Мр и Мис Олимпия

27.12.04
01:59

Здравейте, колеги  :D

Тези дни се опитах да направя български сайт за Мр.Олимпия, в него има снимки, резултати, информация, чат, анкета .... не е 100% заваршен, но ми се иска да чуя Вашите мнения за сайта като замисъл.
Адресът е:  www.olympia-bg.tk или  http://olympia-bg.atspace.com
Който има снимки или информация,за която смята, че е подходяща за страницата-нека пише, е-мeйлът на сайта е  mr_olympia@mail.bg
Ще има и секция за снимки на потребители и който има и иска да се види там, може да изпрати на същия е-мeйл с малко информация за себе си.

27.12.04
02:04

Ами идеален е всяко такова нещо е 1 стъпка напред в популярноста на спорта
П.С. Действай в същия дух.Успех

27.12.04
10:54

Мисля че саита ти е отличен ако се заемеш и да го обновяваш от време на време ще е перфектно!!! Продължаваи все така

27.12.04
11:01

Супер е братле и на мене ми харесва ! Сложи ако искаш някви връзки към сайтове и връзки към нашият форум. Примерно към някви теми в ,които разглеждаме дадено инфо от сайта ти и тн. :) .
по-здрави

27.12.04
19:50

[quote author=“master”]Мисля че саита ти е отличен ако се заемеш и да го обновяваш от време на време ще е перфектно!!! Продължаваи все така

Нали е за олимпия мастер няма много какво да се обновява толкова може да се прибавя това е по точната дума

27.12.04
19:57

браво бе mushmurok.Много ми хареса сайта ти.Много добре си го направил и има доста полезно инфо.

27.12.04
23:02

Ехххх... Абе аз това имах предвид ама нали ма знаеш че често не се изразявам правилно или се изхвърлям в някои мнения

28.12.04
00:41

[quote author=“master”]Ехххх... Абе аз това имах предвид ама нали ма знаеш че често не се изразявам правилно или се изхвърлям в някои мнения

Нема ядове master ще свикна ще свикна  :D :)

28.12.04
12:17

Сайта е перфектен!!! Само както казва мастър, да го обновяваш по-често и малко повече инфо ако докопаш и нямаш равен :)

30.12.04
14:25

В сайта има и раздел за претенденти ... кажете кой бихте искали да видите в тази категория, може и да не са се явявали на Олимпия.

Скоро ще кача Маркус Рул, Сомбати и Лу Фериньо

:D

30.12.04
15:47

Миииии Всички много ясно

Поздравления за хубавата идея. Радвам се, че има хора, които мислят за популяризирането на “пъмпинга”. Нека авторът на сайта ми пише, може да измислим нещо съвместно.

31.12.04
00:40

offtopicАдмин не се включваш често из форума на какво се дължи?

Работа :)

03.01.05
19:21

Около Нова година направих някои подобрения по сайта
www.olympia-bg.tk
Това е нещо като завършена версия, защото смятам да добавям бодибилдери в “претенденти” последн окачих галерия на Лу Фериньо
За тези които са виждали старата версия - коя Ви харесва повече ?

:)

04.01.05
00:58

Не мога да преценя коя е по добра мисля че и двете са доста добри

04.01.05
13:28

Всеки, който има снимки и желание да се види в сайта, до “големите батковци”  в раздела Вашите снимки  :D
може да изпрати на адрес  mr_olympia@mail.bg   с малко информация за себе си.

www.olympia-bg.tk

05.01.05
00:22

Добра идея но трябва да изчистя що годе нещо

05.01.05
15:56

Много добър саит пожелавам ти да продължаваш със същото темпо и занапред аре жив и здрав :wink:

JI

08.01.05
00:59

сега видях сйта ... но комент много луд страшно добър имам само една малка прищявка ( молба) аи сложи снимки на флекс и лее приист както и на други такива лубими на публиката и мен културисти
Знам че сайта е за мр и мис олимпия ама сега аи плс

Под опера нещо не се разбира с кирилизациите, но това и друг път съм ти го казвал на друго място.
Благодаря за вниманието.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1