05.02.08
08:36
Привет,
предполагам, че вече видяхте интервюто, което направихме с mitaka101 (за което екипът му благодари). Допитваме се до Вас, за да споделите с кого още бихте искали да проведем разговор?
Имаме вече няколко “набелязани”, но за къде сме без Вашето мнение. :)
ОБНОВЕНО (02.10.2010): анкетата с актуалните предложения.
Темата беше редактирана от Владимир Недков на 04.10.10 07:54.
05.02.08
10:00
На мен лично би ми било интересно интервю с теб, Владо, Калоян, Чукундур и Дзвер ... това би било най-интересно, лично за мен. Образование, стаж, каква е връзката им със спорта, от къде са им придобити знанията и т.н.
П.П. Не съм чел горе интервюто, надявам се не преповтарям въпросите :red:
П.П.П. Мартин също, бих казал, но той вече не пише :long:
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 05.02.08 10:01.
05.02.08
11:41
Мите , ето няколко предложения от мен :
Калоян Георгиев
emzo
Ради Хаджирадев
ASTOR
head_hunter
Yoda
Петко К
Димитър Михайлов
Владо Недков
Георги Гайдов
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 05.02.08 11:43.
казано от BIG PICHAGA на 05.02.08, 11:41:
Мите , ето няколко предложения от мен :
Калоян Георгиев
emzo
Ради Хаджирадев
ASTOR
head_hunter
Yoda
Петко К
Димитър Михайлов
Владо Недков
Георги Гайдов
+Alkorin
05.02.08
18:34
Благодаря за предложенията, в общи линии мислим в еднаква посока. :)
Ради даде добро начало и с въпросите, които най-вече го интересуват. Ще се радвам, ако коментираме и тази част (без неудобни питания само).
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 05.02.08 18:35.
0т гоу-харда могат ли да участват ? Според мен има хора, който са достойни за интервю, но и доста, който вече не пишат - Рамбо, якия бик например .
Но с горе изброениете на всяка цена трябва да има ;) Особено с някой(айде няма да се подмазвам и няма да казвам с кой очаквам с нетърпение)
06.02.08
06:18
Митак, защо интервюта. Според мен интервютата са за действащи спортисти, а от изредените има един - двама... Интервюто гони проблем, състезание, интересна случка....
Плюс това след месец - два то спира да е актуално и ако има промени, трябва ново...
Аз лично лансирам повече идеята за профили тип hall of fame. Така няма да има и обидени или пропуснати. И нищо не пречи там да я има цялата тая иформация. Още повече че един потребител като пита и му отговарят, ще може винаги да хвърли едно око там: кой му отговаря, а не да се рови да търси интервю.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 06.02.08 06:21.
06.02.08
07:39
Интервютата се зародиха по друга линия, различна от форумните идеи, които сме коментирали. Така че те не се припокриват, напротив - ще се допълнят с течение на времето.
Петко К
Владо Недков
Георги Гайдов
... а може и някой от женската част за баланс? бухтичка, winnie :)
12.02.08
11:11
Да правим интервю със себе си (членове на екипа) е малко странно в моите очи. :) Но пък блогосферата пуска напоследък нещо забавно, което може да го реюзнем и при нас скоро.
казано от hridi на 12.02.08, 10:47:
... а може и някой от женската част за баланс? бухтичка, winnie :)
Въх, моля ти се...недей така :red:
12.02.08
17:06
За мен единствените, които заслужават са Алкорин и Петко К , общо взето само тяхните мнения признавам.
Жоро Гайдов, Петко К , АSTOR,Стоянчо
Мнението беше редактирано от topeto на 12.02.08 19:54.
13.02.08
05:42
Стоянчо да и Стоянчо.
Шапка свалям на постигнатото от emzo, затова с интерес бих прочел интервю с него.
Чудесен избор за вече проведеното с mitaka101 интервю!
26.02.08
19:47
С Емзо обезателно ;).
Аз бих искал да прочета интервюта с Алкорин и АСТОР
Мнението беше редактирано от NRG на 26.02.08 20:13.
26.02.08
20:25
Имаме интервю с Петко К вече. :)
ДЗВЕР,emzo и Alkorin.
Хитлер май нещо си пропуснал-с Петко К вече има интервю.
28.02.08
09:27
Интервю с Георги Гайдов, Емзо, ДЗВЕР, Питона(изглежда ми интересна личност и бих искал да науча за него :))
казано от No_WaY на 28.02.08, 09:27:
Интервю с Георги Гайдов, Емзо, ДЗВЕР, Питона(изглежда ми интересна личност и бих искал да науча за него :))
Той си има сайт откъдето може да се научи много за него.Ама си прав нема да е лошо и едно интервю да даде.
01.03.08
02:01
ASTOR,Alkorin(но преди това да си сложи снимки),Георги Гайдов
02.03.08
19:27
Бих искал да видя интервю с emzo.
09.03.08
10:48
Аз пък бих предпочел всяка седмица да получавам по едно интервю от някой от гореизброените потребители.Предполагам всички са интересни и всеки си има особенностите и историите който са го вкарали в спорта и са го развили до нивото на което е в момента.Всеки има какво да сподели на нас редовия потребител.Някой ден може и за мен да видя интервю хехе :)
12.03.08
08:05
Много бих искал да видя интервю с Георги Гайдов, Димитър Михайлов или със Стоянчо :)
Мнението беше редактирано от *Ronnie Coleman* на 12.03.08 08:07.
Искам да прочета интервю с дзвер, мисля, че е достатъчно интересен и има много знания да сподели с нас, а предполагам и опит.
Идеята за интервюто с Питона е много добра, определено е интересно за мен. Забележката ми е, че на 2 места видях леки грешки, предполагам от бързане при набирането на текста.
Мнението беше редактирано от Sincere на 12.03.08 23:27.
13.03.08
06:11
Добре ще стане интервю и с ASTOR ;)
казано от Ради Хаджирадев на 05.02.08, 10:00:
На мен лично би ми било интересно интервю с теб, Владо, Калоян, Чукундур и Дзвер ... това би било най-интересно, лично за мен. Образование, стаж, каква е връзката им със спорта, от къде са им придобити знанията и т.н.
П.П. Не съм чел горе интервюто, надявам се не преповтарям въпросите :red:
П.П.П. Мартин също, бих казал, но той вече не пише :long:
Емо и Дзвер направиха интервю с мен по време на подготовката ми за последното състезание, но се затри някъде :) .
16.03.08
03:10
Затрило?
Беше публикувано :)
Със смяната на сайта всички материали преминаха в архив, където чакаме да видим Митко в какво ще ги организира :) Не вярвам просто да ги е разкарал завинаги.
Ама то вече ще е старо това интервю. Трябва ново да направим.
Иначе в личния си архив сигурно и аз го пазя. Нали аз ги оформях и редактирах... Ако ти трябва...
Пичове,
Използвам момента да ви благодаря на всичките за голямия интерес към интервю с мен. Направо не можах да повярвам, при условие че от години съм потребител с позатихнали функции.
Само искам да ви кажа: на ДЗВЕРа повече му дайте да пише мнения, интервюта и материали, не да дава пресконференции.
Имам някакви постиженийца и аз, но въобще не съм пример за който и да е. Следвам някаква моя си философия, трудна за разбиране, нежелана за прилагане. Не съм пример за спортист. Даже спорта ми е съвсем между другото напоследък. Виж, за четене съм чел, даже доста, макар и в определена посока, ама какво да кажа в интервюто? Вижте ме колко много знам ли? :lol: :lol: :lol: Сериозно интервю ще стане...
То това не се казва. То или се разбира или не. Така или иначе на въпросите във форума тук - там отговарям. Ако ви хареса и ви върши работа, значи знам. Ако не - не знам... Какво интервю да дам за това?
Честно, поласкан съм и ако настоявате, вероятно можем да скалъпим нещо с Митко. Ама ако не настоявате... Лично моето мнение е че за интервю е по - добре да си изберете по - спортни натури....
30.03.08
19:49
Направете с Alkorin :)
30.03.08
20:16
Да не го клеветя, но той отказа засега. :)
05.04.08
17:34
Емзо, Дзвер, Астор, Стоянчо
22.06.08
15:47
От 2004-та чета форума и отдавна не бях влизал тук,че бях спрял фитнеса,ама от половин година съм в играта пак.Спомням си за моята света троица Астор,emzo и emil_mlo на първите двама виждам постове,ама на третия не.
22.06.08
17:05
Аз лично се интересувам от Астор,как е успял да вдигне 200 от лег. :)
22.06.08
18:45
казано от Joredos на 22.06.08, 15:47:
От 2004-та чета форума и отдавна не бях влизал тук,че бях спрял фитнеса,ама от половин година съм в играта пак.Спомням си за моята света троица Астор,emzo и emil_mlo на първите двама виждам постове,ама на третия не.
На третия и аз за сжаление не виждам...
Емо започна да се интересува и от други неща... Стана йога. Ще го срещнеш спорадично и във форума на ЦСКА. Тук... Мисля че влиза понякога и чете... Но рядко пише.
казано от D3BEP на 16.03.08, 03:10:
Пичове,
Използвам момента да ви благодаря на всичките за голямия интерес към интервю с мен. Направо не можах да повярвам, при условие че от години съм потребител с позатихнали функции.
:) Не всички мислят така май. Нещо интересно се заформи с Милко там. Иначе пичове като теб са най-ценните тук. Даже ти си един от най. По мой наблюдения има доста хора във форума със знания и най-важното опит, но не споделят ли, нямат време ли, не знам. Дори и да кажат нещо, то е лаконично и не достатъчно. А ти често пишеш големи и изчерпателни постове с много полезна информация в тях.
Поздрави и евала, за което!!!
:) и др-те да не се услушват, ми да се вземат в ръце. :)