сайт за фитнес уреди

26.02.08
18:12

търся сайт за домашни фитнес уреди без флекском.бг ,защото там са зети в момента и не правят уреди ...

Темата беше редактирана от The Prowler на 26.02.08 18:13.

По поръчка или готови уреди?

26.02.08
18:53

еми по поръчка като тези в сайта на флекском.бг акло може и на сходни цени

26.02.08
19:14

Титан Фитнес
Уредите са български и са много удобни, казвам го от опит. Освен това изглеждат здрави.

Уреди IVAN
Също български и също много удобни. Проблема е, че някои се чупят.

26.02.08
19:20

да ,но те са профисионални както и цените.На мен ми трябват за домашна употреба около 200 лв и по-точно се интересувам от висилка с успоредка ...

26.02.08
19:32

Ето ти един сайт http://ruse-sport.com/fitness.html . Уредите са добри (не са перфектни, но ми харесват за цената си) от личен опит ти го казвам. Но незнам дали правят доставки (би трябвало), но в сайта има тел. и e-mail кадето може да попиташ.

26.02.08
19:38

http://www.bodys-sport.com/catalog поръчваш и идват за 1-2 дена с Е-конт куриери. Уредите са им здрави.

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 20.11.08 08:31.

26.02.08
19:38

казано от Владимир8507 на 26.02.08, 19:14:

Титан Фитнес
Уредите са български и са много удобни, казвам го от опит. Освен това изглеждат здрави.

Уреди IVAN

Залата, в която тренирам е изцяло оборудвана с уреди на Иван и единствено пек-дека се беше счупил. Не се сещам друго да се е повреждало, или поне не знам. Като цяло са си здрави и удобни както каза, макар и не толкова красиви ( но това значение няма...)

А от Русе спорт не си вземай ПЕК ДЕК. Щях да го изкъртя - по-паянтово нещо нема. Също и лост за набирания !!! Не знам направо по-едрите ще го направят на скрап! Тоя на иван се беше повредил, ама е амнайсет хиляди пъти по-стабилен от този на русе спорт

BTW е го Иван http://www.bgtrener.info/ga/17.9.2006/img/HPIM1019.tmb.JPG . Не намерих от 2007ма Републиканското снимки...не че и много съм търсил де :) 1ви стана до 100 кг. ;]

Мнението беше редактирано от ozo на 26.02.08 19:42.

26.02.08
19:41

казано от ozo на 26.02.08, 19:38:

казано от Владимир8507 на 26.02.08, 19:14:

Титан Фитнес

Уреди IVAN

Залата, в която тренирам е изцяло оборудвана с уреди на Иван и единствено пек-дека се беше счупил. Не се сещам друго да се е повреждало, или поне не знам. Като цяло са си здрави и удобни както каза, макар и не толкова красиви ( но това значение няма...)

А от Русе спорт не си вземай ПЕК ДЕК. Щях да го изкъртя - по-паянтово нещо нема. Също и лост за набирания !!! Не знам направо по-едрите ще го направят на скрап!

BTW е го Иван http://www.bgtrener.info/ga/17.9.2006/img/HPIM1019.tmb.JPG . Не намерих от 2007ма Републиканското снимки...не че и много съм търсил де :) 1ви стана до 100 кг. ;]

Аз и още един по-якичък сефтосахме чистоновата мечка на Ivan през зимата - на 120 кила чукове се огънаха тръбите и се счупи заварката!

26.02.08
19:48

Е па вие животни ли сте бе :). Представям си па ако се качите на има едно за гръб къде е, дето се накланяш напред като си опираш гърдите и дърпаш със широк хват. Не му знам името, може би се досещаш какво имам предвид. Сигурно от уреда ше остане само поставката дето си слагаш краката. Като правите с толко много мечката правете я със щанга бе...животни! :)

26.02.08
20:04

казано от ozo на 26.02.08, 19:48:

Е па вие животни ли сте бе :). Представям си па ако се качите на има едно за гръб къде е, дето се накланяш напред като си опираш гърдите и дърпаш със широк хват. Не му знам името, може би се досещаш какво имам предвид. Сигурно от уреда ше остане само поставката дето си слагаш краката. Като правите с толко много мечката правете я със щанга бе...животни! :)

Нов уред - изпробвахме как работи. 1.Неудобен е и 2.Чуплив - затова не препоръчвам Иван.

26.02.08
21:02

явно ще чакам пичовете от флекс ком от тези сайтове под 400 лева висилка с успоредка няма а не ми се дават чак толкова....

26.02.08
21:10

Btw пек-дек-а, който съм ползвал му нямаше нищо, но висилката е наистина нестабилна, в смисъл, виждал съм 100 кг. човек да прави кофички с допълнителние 15кг. дъмбел и нищо, но се клатеше малко, а набирания като правиш или повдигания на крака също се клати. До сега не съм виждал уред да се счупва(на мечката мисля че са слагани 80-100 кг.).

DO

19.11.08
15:13

виждам че темата е стара но ако някой се интересува вижте линка до аватара ми

Мнението беше редактирано от donscot на 19.11.08 15:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1