26.02.08
08:27
Здравейте:) Някой ползвал ли е въглехидратен блокър “Cheaters relief” и дали наистина е ефективен? Или ми предложете някакъв друг блокър за усвояването на захари и въглехидрати... Споделете вашият опит, моля ви, понеже ми омръзна заради някакъв глад за сладко да си провалям режима и постигнатото с усилия и лишения...
26.02.08
09:27
Грешни пари ще дадеш за този блокър.За какъвто и да било блокър.Просто прояви малко воля или приемай сладко,но без захар. :)
Ако питаш мен недей си тормози организма с такива добавки.Аз не съм запознат с начина му на работа,но да спреш тялото си да обработи храната си е вид външна намеса в метаболизма.Едва ли е здравословно. :) Аз ще проверя в гоогъл за блокърите,това е моето мнение,ще изчакам някой да се изкаже компетентно,че ми е интересно.
26.02.08
09:49
казано от DeadManWalking на 26.02.08, 09:27:
Грешни пари ще дадеш за този блокър.За какъвто и да било блокър.Просто прояви малко воля или приемай сладко,но без захар. :)
Ако питаш мен недей си тормози организма с такива добавки.Аз не съм запознат с начина му на работа,но да спреш тялото си да обработи храната си е вид външна намеса в метаболизма.Едва ли е здравословно. :) Аз ще проверя в гоогъл за блокърите,това е моето мнение,ще изчакам някой да се изкаже компетентно,че ми е интересно.
Не винаги става въпрос за воля. Има го и елемента на социалния живот. Като някой роднина, или приятел има рожден ден, не върви да се държиш като темерут.
А карб блокерите най-често са доста здравословни и регулират кръвната захар.
Валентинe,
можеш ли да препоръчаш карб блокър, ако си ползвал и си останал доволен от някой конктретно...В интернет намерих “Cheaters relief”- но искам преди да си го купя да събера мнения...
DeadManWalking- проявам воля, но някой път ти се дояжда сладко или тестено, а не искам да ги ям като си мисля, че заради едното прегрешение ще си наруша постигнатото...Все пак не всички хора имат добър метаболизъм...
казано от anna_anna на 26.02.08, 09:58:
проявам воля, но някой път ти се дояжда сладко или тестено
Да много е трудно да провяваш воля.На мен не ми се дояжда само сладко и тестено, но мазни пържени картофи, мазно приготвени меса и въобще всичко каквото не трябва да ям ми се яде.Но трябва да проявяваме воля и да дъвчем извара, а не някое вкусно сладкишче, защото пътя по който сме избрали да вървим го изисква.Не може хем да ядем боклуци хем да изглеждаме добре(поне при мен е така, предполагам че и при повечето съфорумци е същото).
Aquiles, прав си, че “Не може хем да ядем боклуци хем да изглеждаме добре”...
Но аз искам да пият въглехидратен блокър веднъж на 2 седмици някъде, както и преди гости и при празници...а не като ежедневна добавка...Просто искам да знам, че отвреме навреме мога да си отпусна душата без да се чувствам виновна...:)
26.02.08
15:23
казано от anna_anna на 26.02.08, 09:58:
Валентинe,
можеш ли да препоръчаш карб блокър, ако си ползвал и си останал доволен от някой конктретно...В интернет намерих “Cheaters relief”- но искам преди да си го купя да събера мнения...
DeadManWalking- проявам воля, но някой път ти се дояжда сладко или тестено, а не искам да ги ям като си мисля, че заради едното прегрешение ще си наруша постигнатото...Все пак не всички хора имат добър метаболизъм...
За читърса мога да кажа че със сигурност си върши работата безупречно. Той е едновременно и карб и фет-блокер и регулатор на кръвната захар.
В интерес на истината нямам поглед върху други подобни продукти, но не ми се е налагало да търся алтернативи за моите клиенти.
А колко време преди ядене се взема “Cheaters relief”- и колко калории горе-долу “неутрализира” ... Надявам се и аз да остана доволна от блокера:)
27.02.08
07:48
Взима се преди и след хранене. На етикета има таблица, която писва колко капсули се взимат според количеството на изядените въглехидрати и мазнини.