идва лято искам хубаво тяло

KR

26.02.08
21:22

от година и половина тренирам, имам някакви постижения налице тази зима качих 10кг навсякъде но не по корема мисля да сваля с бягане въженце колело и спирам добавките щото за височината ми от180 см 85кг е прилично тегло мисля и искам да ми кажете на кои упражнения да наблегна за да се личат повече мускулите. пресата бицепсите рамената предмишниците гърба благодаря предварително

Ами това идва с времето. Нещо не те разбирам аз лично.

27.02.08
06:04

За да си личат мускулите трябва да изчистиш,а за да изчистиш трябва да минеш на НВД.Общо взето е това.

27.02.08
07:50

А нали трябва да има ММ под тези мазнини. Ако не са му развити мускулите, няма смисъл да чисти.

27.02.08
07:54

казано от difference на 27.02.08, 07:50:

А нали трябва да има ММ под тези мазнини. Ако не са му развити мускулите, няма смисъл да чисти.

Съгласен съм с теб.Просто си казах мнението.Предполагам че знае какво прави.

27.02.08
14:10

Наблегни на велоергометъра и на диетата.

27.02.08
17:59

Според мен ще е голяма грешка да спреш добавките точно сега -  при НВД качественият протеин е задължителен. При кардиото може да свалиш не само мазнини - тук ще ти трябват въстановяващи агенти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1