Съвети за Гейнер?

27.02.08
12:18

Препоръчайте качествен продукт, който сте използвали или можете да гарантирате качеството му. :) Досега купувах български, но не усещам никаква полза от тях. :X (имам чувството, че слагат брашно и оцветители вътре :? ) Склонен съм да отделя максимум 50-60 лв. Може ли за тези пари да се купи наистина качествен Гейнер?

Гледайки цените из интернет, се обърках съвсем.
www.4fitnessbg.com/products/category/гейнери
http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?categoryID=191

От София съм.

Предварително благодаря на отзовалите се.

27.02.08
15:06

Гейнер - НЕ. Суроватка...или поръчвай от нета или провери продуктите на ASN.Не знам за други качествени за 50лв на месец ( то и тея не са баш 50лв ама не са и много по-скъпи ).Има и трети вариант - да вложиш всичко в храна което хич не е за пренебрагване като идея имайки предвид ограничените финанси.

__

27.02.08
17:21

и според мен е по добре един хубав протеин да си вземеш :) а този на asn го ползвам и е супер.добър геинер имаше на Юнивърсъл мега масс 3000 1.5 kg е около 30 лв. :) вече ти трябва да прецениш от какво имаш нужда претеини или въглехидрати (въпреки че според мен в повечето случаи проблемни за набавяне са проитеините)

27.02.08
18:38

казано от ___ZOB___MACHINE___ на 27.02.08, 17:21:

и според мен е по добре един хубав протеин да си вземеш :) а този на asn го ползвам и е супер.добър геинер имаше на Юнивърсъл мега масс 3000 1.5 kg е около 30 лв. :) вече ти трябва да прецениш от какво имаш нужда претеини или въглехидрати (въпреки че според мен в повечето случаи проблемни за набавяне са проитеините)

Насочил съм се към гейнерите, защото трудно качвам маса. По-лесно ми е да кача килограми на мускули, отколкото на тлъстини (pure whey lol). :) Яденето ми е в големи количества и то чисто вредни храни, съдържащи голяма доза въглехидрати/мазнини. :) За режим въобще не може да става дума. Ям винаги по разично време на деня (Вечер най-обилно :-\ ) Все пак на корем не раста, което е добре де. :) Та така, релеф само не ми върши работа. Трябва и маса (пък и за моята височина - 187 см трябва да съм повече от 76 кг, колкото съм в момента)

Така или иначе приемам предложенията. Каква цена е протеина на ASN и от къде мога да си го набавя? :}

__

27.02.08
19:42

ето ти линк: http://bodyartboutique.eu/product_detail.php?id=14 можеш да поръчаш от там.Доставката е безплатна и е до 2 дни :)

27.02.08
21:01

Какъв е тоя “Белгийски шоколад”? Тук няма такова нещо:
http://www.americanwhey.com/products_view.asp?product_number=AM-001

Виждам, че се промотират в този форум. Обективен ли си? :D Смисъл, ползвал ли си?
И защо са толкова малко разпространени, след като толкова хора ги харесват? Пък и с тази цена.. Въпреки, че от Bodyart удрят една доста добра надценка хахха. :)

__

28.02.08
17:57

еми според мен дори е евтино защото е изолат все пак :) и да обективен съм защото го ползвам(макар и от скоро)и съм доволен от страна на разтваряне,вскус за ефекта мог да кажа че е положителен :) и как така са малко разпрострранени ?

Мнението беше редактирано от ___ZOB___MACHINE___ на 28.02.08 17:59.

28.02.08
21:27

казано от ___ZOB___MACHINE___ на 28.02.08, 17:57:

еми според мен дори е евтино защото е изолат все пак :)

Имах предвид точно това. Нереално евтини за 100% изолат. :)

Идната седмица ще го взема. Само се чудя дали да отида на място или доставка. Не съм на разположение през по-голямата част от деня, така че май ще е по-добре от магазина - http://bodyartboutique.eu/contacts.php

01.03.08
14:01

казано от ___ZOB___MACHINE___ на 27.02.08, 19:42:

ето ти линк: http://bodyartboutique.eu/product_detail.php?id=14 можеш да поръчаш от там.Доставката е безплатна и е до 2 дни :)

За колко време стига?

__

01.03.08
15:24

относително е,зависи колко дози ще приемаш на ден :) лично аз взимам по 2 дози на ден и горе долу за 22-24 дни би трябвало да ми стигне :)

09.04.08
15:23

казано от ___ZOB___MACHINE___ на 27.02.08, 17:21:

... добър геинер имаше на Юнивърсъл мега масс 3000 1.5 kg е около 30 лв. :) вече ти трябва да прецениш от какво имаш нужда претеини или въглехидрати (въпреки че според мен в повечето случаи проблемни за набавяне са проитеините)

Пич измисли ли си я цената или наистина знаеш къде се продава за толкова, защото ако си прав значи зверски съм се вътрил.
Вчера 08.04.08 си купих въпросния гейнер, ама баш същия Mega Mass 3000 1.5kg. Купих го за 48.80лв. от Пиротска от магазина на SNC ... ако си прав т’ва си е сериозна надценка +20 лв. ~50% ... мн мн недопустимо. Та кажи дали си сигурен за цената и от къде се набавя за толкова.

П.С. Между другото ако знаете някои магазини за хранителни добавки дето са на по-тънки цени без да къртят с луди надценки споделете инфото и дайте някой и друг адрес. Касае ме София.

Благодаря предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1