26.02.08
07:41
Във връзка с темата как се финансирате пускам тема как са ви финансите. Да видим какво е икономическото равнище на средностатистическият бодибилдър.
Ако желаете, впишете в отговорите по темата си:
- от какво ви е дохода - работа, бизнес, каква
- колко пари давате за фитнес месечно.
Аз лично в момента взимам една рента, малко пари оставащи от бившата ми работа и се мъча да развивам една собствена инициатива с плаващ доход.
Месечно фитнесът ми гълта около 100-тина лева. Без разходите за бензин.
Поздрави!
Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 27.02.08 21:53.
26.02.08
15:06
Никой ли няма да каже нещо бре :) Тази тема е ебаси пустинята, само гласувате :)
26.02.08
15:11
Всеки си трае, нали знаеш - данъчните вече са образовани, четат в интернет пускат мнения, блогват ... :)
Дохода е от заплата. Работя като програмист.
За фитнес месечно отиват 150-250 лв. /зависи какви добавки вземам/
Ами, какво да пишем? Аз гласувах до 500лв. Не работя, вземам голямата майчинска пенсия от 220лв, писах в другата тема. Тя даже е и 212, щото удържат за здравните осигуровки, за изключителното здравеопазване. :)
За храна и добавки отиват към 200лв. Това го отчитам само за мен. Ако с останалите трябва да издържам дете....по-добре да не пиша.
ПП: Всъщност, сега като включих аминокиселините, ще ми скочи харча на над 200лв. Няма да ми стигне личния доход!
ПП:Ми аз се убих да редактирам, като сметнах само доматите са ми 100лв. 30 пакета с извара - 45лв, 5 кила гърди - 25лв, 2 кила теле - 15лв, овеса, ориза и макароните са стотинки, слагам ги 10 лева. Малко броколи, зехтин, авокада, маслини....бреййй, те повече и от 200 лева ще станат!
Мнението беше редактирано от Winnie на 26.02.08 16:31.
Дохода ми е от нашите(неработещ студент съм).Май скоро ще трябва да почна работа за да мога да вземам някакви добавки(взимам основно суроватъчен протеин).Картата ми за фитнес струва 25-30 лева зависи за колко тренировки си взема.За ядене се опитвам да се вместя в рамките на 50-60 лева седмично,но напоследък е малко трудно(тая пуста инфлация умори народа).
Незнам как си смятате парите,колко отиват за фитнес.Но 100 лв или пък 150,незнам ква е тая диета.Че чак и с добавките.За ядене ми отиват по средно 8-10 лв на ден,за 30 дена около 300 лв.Ако реша да си зема няква глезотийка като протеин,креатин отиват над 350 лв.Картата за фитнес си е отделно и е 25 лв.
Аз работех лятото та имам някав запас и нашите помагат,та са опраям някакси.
Мойте доходи като гледам са към 50-60лв. месечно понеже работя почасово и останалото е на просия :D
Надявам се след време, като започна да работя да имам по-добри възможности за финансиране и най-важното да разчитам на себе си!
Доходите ми са недостатъчни, за съжаление :). Гласувах за графа 4, но чистите пари ми се връзват по-скоро към графа 3.
Работя на твърда заплата, горе-долу ми стига, щото съм сам и нямам големи разходи, освен няколко сметки и някой у друг лизинг. Обмислям варианти за още доходи, щото трябва да се плащат лизинги, ипотеки, а за в бъдеще семейство да се издържа :)
За фитнес давам 4 лв. на тренировка. За храна - доста, щото се храня навън или купувам готови продукти, вместо да си готвя.
Мнението беше редактирано от Петко К на 26.02.08 19:57.
26.02.08
20:26
казано от Петко К на 26.02.08, 19:55:
Доходите ми са недостатъчни, за съжаление :). Гласувах за графа 4, но чистите пари ми се връзват по-скоро към графа 3.
Уф, всички сме на това дередже майче. Мама й и банкова система.
Дайте да направим едно национално фитнес предприятие и да печелим, че то 1000 лева кво са. Като бях студент си мислех, тея с 1000 лева са богаташи.... Къда бе бате... Апартамент имам, ма нямам пари за врати :)
27.02.08
16:18
Аз си живея живот още-наще цакат здраво :lol: А колкото до разходите ми за фитнеса-ми 12 лв ми е самия фитнес,даже по-малко,щото невинаги се налага да плащам %-P А за храна отиват към 220-250лв. сигурно(малко е защото всичко си го правя от нас, много рядко ям навън).
27.02.08
16:52
Няма ли най-накрая да ги оправите тия анкети. От 1 година няма бутон “резултат” и все се работи по него >:(
27.02.08
19:20
Ради, в една друга тема отговорих преди малко за “оправянето”. :)
Що се отнася до доходите, те никога не стигат, затова принципи като 8-8-8 са отживелица и т.н., и т.н..
27.02.08
19:35
казано от Димитър Михайлов на 27.02.08, 19:20:
Ради, в една друга тема отговорих преди малко за “оправянето”. :)
Що се отнася до доходите, те никога не стигат, затова принципи като 8-8-8 са отживелица и т.н., и т.н..
Прочетох :) Утре имам много тежък изпит и затова мрънкам. След едно денонощие ще ми мине :)
По темата: докато няма бутон резултат може да се сложе опция празен вот, за да може който иска да вижда резултатите. Аз бих гласувал първото, но пък така не мога да отбележа дохода. Направо да се гласува с цифри. Така ако гласуваш произход на дохода не може самия него да означиш и обратното.
В момента нямам възможност да тренирам. Преди ми излизаше между 20 и 300 лева на месец. Зависи от добавките.
П.П. Това нямам доход не го разбирам?! Това ако някой го гласува, значи трябва да се спомине до 2-3 дена.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 27.02.08 19:40.
27.02.08
21:54
На ти бе Ради....