25.02.08
11:43
От доста време чета все за него и искам да попитам кое е за предпочитане : ЛИПОЗАНА или суперкътс3 ??? Имам доста килограми за сваляне , съответно тренирам и спазвам хранителен режим . Кое според вас е най-удачно за бързо сваляне на килограми ?
————
Е никой ли няма да ми отговори бе хора ?
Темата беше редактирана от emzo на 27.02.08 05:54.
Определено супер кътс!По 2 хапчета сутрин на гладно,по 2 преди тренировка и 2 преди лягане.
По 6 хапчета на ден ли искаш да кажеш ? Не е ли много , преди ги пиех по 4 две сутрин и две преди лягане .
Пиеш 2 х 2 хапа първия ден и останалите 21 дена 3 х 2 хапа, така ти стига точно за 22 дни, което е и идеята май. Гледай да пиеш по повечко вода през деня, даже е препоръчително.
казано от Snejka76 на 27.02.08, 11:58:
По 6 хапчета на ден ли искаш да кажеш ? Не е ли много , преди ги пиех по 4 две сутрин и две преди лягане .
Не са много.Такава е препоръчителната доза.А за водата,много е важно да ти е над 3,4 литра.Преди явно не си достигнала оптималния ефект от продукта щом си пила по 4 хапчета.Успех
казано от AlexK на 27.02.08, 13:10:
казано от Snejka76 на 27.02.08, 11:58:
Не са много.Такава е препоръчителната доза.А за водата,много е важно да ти е над 3,4 литра.Преди явно не си достигнала оптималния ефект от продукта щом си пила по 4 хапчета.Успех
Според теб 12кг. за месец, не са ли добър резултат ?
Няма от къде да знам с колко килограма си отслабнала.Останах с впечетление че нещо не си доволна от този бърнър и за това питаш за липозана.
27.02.08
19:44
Едното е на Нутрим, другото на Юнивърсъл. Какво има да му се избира. Иначе и аз съм пил Супер Кътс 3 и съм доволен.
27.02.08
19:59
Имам един приятел, който винаги чисти само с тоя липозан и л-карнитина на Нутрим. Интересното е, че в крайна сметка има резултат... сега, дали е от тия двата продукта, или от това, че е бивш футболист и може да тича като кон по няколко километра всеки ден, това е друг въпрос.
Без режим и малко спорт, никви добавки не могат да те спасят. 12кг за месец са всичко друго, но не и изгорени мазнини. По-добре попрочети нещо за това как да се храниш, а не как се взимат добавки. В момента, в който някой ми каже, че е отслабнал повече от 5,6 кила за месец ми е ясен... Разни гладувания, лечебни гладувания, ядене до 18:00h и други подобни глупости не са отслабване, а изтощаване на организма, загуба на мускулна маса, вода и тн. Добавките могат да ти дадат някакъв малък % от успеха, но са нищо в сравнение с най-важното, а именно как се храниш.
прав е 12кг на месец на са кои знае колко много не е изгубил много мускул зависи колко кг е примерно на седмица маха кг които горе доло можеш да сваляш без да губиш мускул е до 2.5кг мах а за липозана нз секи казва че нутрим е лоша марка аз лично от протеините не сам мно доволен че има различни пардити които са хубави а други не но креатина на нутрим мно ми хареса но нз до ся само 1 пат сам си зимал може да е като протеина 1 пат добар другия път не