26.02.08
20:28
Здрасти и в тази област да се разпиша.Както някои са забелязали изготвям си сериозна програма и диета и сьм решил ,че с добавки ще подсиля ефекта.Много противоречиви мнения чух и от трениори,и от спортисти...Едни ми казват “вземи си л-карнитин,БЦА и протеин и ще се изненадаш от ефекта”.Като го кажа на някой друг тва се смее. Някой ако е взимал (при чистене) амино и протеин (защото мисля,че от това се задьржа и качва ММ) да каже мнение по вьпроса :)
На 18 години,183 см,90 кг,имам почти 10 кила за сваляне за мечтаното тегло. :)
едит
извинявам се
Темата беше редактирана от kilima7 на 26.02.08 20:42.
В тоя форум за химия не се говори.Пробвай в gohard.org .
Иначе моя съвет е първо хранителен режим след това хранителни добавки и чак след няколко години тренировки химия(виж тази тема за химията и дано те разобеди).
Мнението беше редактирано от Aquiles на 26.02.08 20:41.
26.02.08
21:42
Качествен протеинов изолат, BCAA и карнитина и си екстра. Няма какво повече да желаеш. Просто гледай да вземеш някоя добра фирма.
Аз на твое място бих взел вместо карнитин някои фет бърбър-например супер kътс 3.Ще има по-голям ефект.
казано от AlexK на 27.02.08, 10:19:
Аз на твое място бих взел вместо карнитин някои фет бърбър-например супер kътс 3.Ще има по-голям ефект.
И аз така мисля.В последния месец пия 1 стак (генедрин) ,който ми го препорьчваха,но е свьршил и трябва да си зема нещо.Ще го погледна тоя бьрньр.Ще си направя сметка и ще взема добавни на ОН най-вероятно.Благодаря ви за отзивите :)
казано от Георги Гайдов на 26.02.08, 21:42:
Качествен протеинов изолат, BCAA и карнитина и си екстра. Няма какво повече да желаеш. Просто гледай да вземеш някоя добра фирма.
Здравей.Относно протеина.Оптимум 100% Whey Protein Gold standard подходящ ли е за такьв режим,защото се обьрках от Any whey,100% cassein.В крайна сметка кое е за мен :) Благодаря
01.03.08
21:29
Първия е за тебе - gold standarta.
Има и по - добри от този протеин.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 01.03.08 21:30.
казано от Георги Гайдов на 01.03.08, 21:29:
Благодаря.Идеята е ,че мога да си го намирам 3 кг на 57 лв и мисля,че си заслужава,пьк все пак е оптимум :)
казано от kilima7 на 02.03.08, 06:44:
казано от Георги Гайдов на 01.03.08, 21:29:
Благодаря.Идеята е ,че мога да си го намирам 3 кг на 57 лв и мисля,че си заслужава,пьк все пак е оптимум :)
Извинявай, от къде 3 кила за тези пари (ако не е тайна)?
02.03.08
08:26
ус.веб? :)
Е имам един приятел,който ги взима на доставни цени.Доста мои приятели са доволни от него.Продуктите са си истински.Всьщност сега като видях в списька не е в кг ами в LB, но момчето ми каза тая цена за 3 кг.колко кг са 2 лб?Щото може да идва някакво обьркване от тука
02.03.08
09:06
5lbs. = 2200 gr. - 2.2 kg.