Гейнър,креатин,протеин или протеинови вафли ?

IN

27.02.08
13:31

Както бях написал в една друга тема,на 15 години съм,64 кг и т.н. Искам да кача маса и от много време се чудя и търся информация кое е най-добре да си взема.Искам да попитам какво бихте ми препоръчали вие.Гейнър,креатин,протеин,протеинови вафли...(знам че гейнъра включва всички други съставки,но от гледна точка на цената и ефекта не бих могъл да си позволя гейнър от 120 кинта примерно)И относно протеиновите вафли,винаги съм се чудел дали има голям ефект от тях.
Очаквам вашите мнения.Благодаря!

Темата беше редактирана от invoker на 27.02.08 13:34.

28.02.08
08:44

моето мнение е да ядеш храна богата на белтъчини иначе за твоята възраст може и протеин , но креатина е много тежка добаека за теб.

28.02.08
20:44

Протеиновите вафли са т@шак работа ! Имам предвид, че са икономически не изгодни - стигат до към 4 кинта а протеина варира 20-30гр... Протеин на прах е по-разумно. Креатина не мисля, че е “много тежка” както е написано по-горе, но ми се струва няма да има искания от теб ефект, така че ако ще си вземаш нещо - протеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1