27.02.08
19:05
Не знам дали ги пия правилно тия добавки ако може да ми кажете?
1 сутрин бцаа след 2-3часа трен,след трен изтисквам 1-2 портокала и разтварям глутамина вътре пия го взимам бцаа и 1 лъжица мед,след 30-40 мин протеин.
2 мисля да си вема и кре алкалин и да го пия 20 мин преди трен,след трен заедно с бцаа и глутамина а в нетренировачен ден може ли да се пие веднага след ставане на гладно заедно с бцаа и протеин?
Темата беше редактирана от Nike09 на 27.02.08 19:06.
28.02.08
13:24
Ами писали сме тия неща стотици пъти. Аз поне.
аминото - преди и след тренировка, като почиваш след хранене 2 пъти на ден
глутамин - 5 гр. преди 5 след тренировка, 5 преди лягане, като почиваш - 5 на закуска, 10 преди лягане
кре алкалин - преди тренировка, след тренировка, като почиваш - сутрин на гладно
Аминото не се ли зимаше нагладно 30-40 мин преди ядене?
А кре алкалина може ли да се пие заедно с аминото?
Мнението беше редактирано от Nike09 на 28.02.08 22:19.
28.02.08
19:37
Не.
Може.
Мерси за отговора но след ставане в почивен ден съм чел във форума че веднага трябва да се пие аминото.
За да спре разпадането на мускула значи се пада да се пие на гладно кое е правилното?Не мога как стана да закусвам на момента а е хубаво да се пият аминкиселините веднага.Чел сам за бцаа но мисля че се отнася и за аминокиселините не знам как да стане.
В 1 тема пише амино сутрин на гладно в друга след хранене!Аз попринцип закусвам 2 часа след като стана сутрин а не може да се чака толко преди да се пие нещо аминото най-малко.Досега пиех аминокиселините веднага след ставане и след 5-10 минути пиех суроватъчен протеин разтворен в мляко и чак след 2 часа някаде закуска.За това незнам какво да права!Кое е по правилно на гладно или след хранене?
Мнението беше редактирано от Nike09 на 29.02.08 01:52.